UN ULTIM OMAGIU SCRIITORULUI, AUREL POP !

Întreg colectivul Palatului Culturii Bistrița, alături de managerul instituției, prof.dr. Dorel Cosma și scriitorii Societății bistrițene  ”Conexiuni”, dorește să transmită sincere condoleanțe familiei scriitorului Aurel Pop, din Satu-Mare, în această zi, de mare tristețe, când colegul și prietenul nostru a trecut pragul veșniciei. 

 Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace și liniște!

Update:

Născut în anul 1949 în localitatea maramureșeană Cetățele, Aurel Pop a fost adoptat de Satu Mare și a devenit o personalitate binecunoscută a culturii sătmărene. Autor a multor volume de versuri, fiind inclus și în numeroase antologii, Aurel Pop și-a creat o personalitate poetică distinctă. De-a lungul anilor s-a implicat în tipărirea a sute de volume de poezie, proză, critică şi monografii semnate de autori sătmăreni şi din alte zone ale ţării, fiind directorul editurii „Citadela”.
Aurel Pop a fost, de asemenea, angajat al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare până în anul 2015, când a ieșit la pensie, precum și membru al Uniunii Scriitorilor din România.
Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!