TAEKWONDO WT: Cinci medalii pentru sportivii Gloriei 2018

Întrecerea organizată în acest sfârșit de săptămână în Sala Polivalentă în Bistrița de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, CS Ilyo și Federația Română de Taekwondo WT a adus sportivilor noștri trei medalii de aur și trei de bronz.
 
Aurul a fost câștigat de Monica Petruț,  la juniori feminin - 44kg, Denis Ionuț Țermure,  la cadeți masculin - 37 kg și Amir Dorin Halasu  la categoria  juniori masculin 73 kg.
 
Pe podium au mai urcat pentru a primi medalia de bronz și Roxana Gherghel, la juniori feminin - 55 kg dar și Emma Feldiorean, la traseu aplicativ copii feminin.
 
O prestație bună a avut și sportivul Alexandru Cerceja, aflat la prima sa competiție oficială.
 
Clubul sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general pe cluburi la categoria juniori mici feminin.
 
 
Antrenorul Marius Muti a precizat:
 
Mulțumim pentru sprijin Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud, conducerii Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud și Federației Române de Taekwondo WT. Le mulțumesc, de asemenea, tuturor sportivilor, antrenorilor, arbitrilor, părinților și susținătorilor veniți din toată țara la prima ediție a competiției noastre. Îi felicit pe sportivii mei pentru evoluție și performanță. Sunt mândru de fiecare dintre ei!