S-AU DESCHIS PORȚILE LA ”IANIKI AFTER SCHOOL BISTRIȚA”!

 Cu mare drag, colectivul Ianiki After School Bistrița și a deschis porțile luni, 4 octombrie pentru copilașii înscriși deja în programul de After school.

Copilașii sunt îndrumați și supravegheați de un colectiv tânăr, cu inițiativă, ce urmărește, în primul rând, satisfacerea dorințelor copilașilor, dar bineînțeles și a părinților! "Ianiki After School Bistrița" este locul în care copiii dumneavoastră sunt primiți de fiecare dată cu dragoste și căldură!

Clădirea se află pe strada Grănicerilor (drumul spre Poligon), nr 11 și este construită pe o suprafață de 150 mp, spațiu generos și dotări moderne. Curtea exterioară și echipamentele din dotare îi asigură copilașului climatul adecvat pentru relaxare și distracție!

Se pot înscrie elevi cu vârsta între 6 - 10 ani la grupa claselor 0-2 și 3-4 secția germană ;dar și la grupa claselor 0-2 și 3-4 secția română. În ceea ce privește actele necesare înscrierii acestea sunt: -dosar plic ; -contract (îl veți găsi la noi) ; -cerere tip (o veți găsi la noi) ; -certificat naștere elev (copie) ; - C. I. părinți (copii) ; - adeverință medicală (medicul de familie) ; - poză, tip carnet a elevului înscris ;

Profită acum, locurile sunt limitate!

Ce oferă acest After School?

Program 12:00 /13:00 - 16:00 /18:00!

Transportul cu mașina de la școală spre After School!

Mediu cald, familiar, sănătos!

Promovarea valorilor personale și a respectului față de ceilalți!

Alimentație sănătoasă!

Supraveghere constantă de către cadre didactice!

Supraveghere video!

Program ordonat și echilibrat!

Comunicare permanentă!

Pregătire intensivă!

Tarife: 12:00 - 16:00 - 800 Ron; 12:00 - 18:00 - 900 Ron;

În zilele de week-end, sâmbătă și duminică la "Ianiki" te așteptăm să facem o super petrecere cu ocazia zilei tale de naștere!

"Ianiki After School Bistrița" caută cadre didactice în privința efectuării programului de voluntariat. În acest sens, potrivit Legii 78/2014 - Legea voluntariatului, primim cu drag la sediu dosare, ce trebuie să conțină următoarele acte:

- Cerere de voluntariat

- Actul de identitate/buletin de identitate– copie xerox;

- actele de studii, calificare – diploma de absolvire a şcolii postliceale şi de bacalaureat;

- adeverinţă medicală de la medicul de familie;

- curriculum vitae, care va cuprinde principalele date biografice şi profesionale şi date personale de contact;

Pentru mai multe detalii, managerul, Doris Nedelea vă stă la dispoziție la tel 0754 231 988 ; E mail doriscosma@yahoo.com sau pe Facebook: https://www.facebook.com/Ianiki-After-School-Bistrita-108650744890012/.

 

Vino și tu în familia Ianiki!