ORĂȘELUL COPIILOR SE VA DESCHIDE MÂINE, 5 DECEMBRIE !

Primăria Municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” va inaugura mâine, 5 Decembrie 2014, ”Orășelul Copiilor”, amenajat pe Pietonalul ”Liviu Reabreanu” din municipiu.

Evenimentul va începe de la ora 12:00 la Teatrul de Vară, cu teatrul de păpuși ”Alexandru Misiuga” al Centrului Cultural Municipal, urmând ca de la ora 17:00, pe scena de pe pietonalul Liviu Rebreanu - lângă bradul împodobit - grupul de colindători al Centrului Cultural ”George Coșbuc” să întrețină atmosfera de sărbătoare. 

”Sunt onorat să invit cetăţenii municipiului Bistriţa la manifestările prilejuite de deschiderea Târgului de Crăciun, care vor avea loc vineri, 5 decembrie 2014, începând cu orele 10.00, în Piaţa Centrală şi pe Pietonalul ”Liviu Rebreanu”. De la ora 17.00 va fi pornit iluminatul festiv, moment care va fi urmat de un concert de colinde pe scena amenajată lângă bradul din Piaţa Centrală.

În intervalul 5 decembrie 2014 – 6 ianuarie 2015, de aici vor putea fi achiziţionate produse specifice sărbătorilor de iarnă, copiii se vor putea bucura de spaţiile special amenajate pentru ei iar seara, începând cu orele 17.00, vor avea loc concerte de colinde.

Cu speranţa că Târgul de Crăciun organizat de municipalitate vine în întâmpinarea aşteptărilor dumneavoastră, vă invit să vă bucuraţi de aceste zile frumoase şi să aşteptăm împreună sărbătorile iernii, aşa cum se cuvine” a transmis Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu.