MARȚI, 29 NOIEMBRIE 2016 - VĂ PREZENTĂM PIESA ”TAXI BLUES”

”Taxi Blues” cu Marius Bodochi și Dan Tudor

Un actor..., Ajunul Crăciunului..., o poveste de viață... undeva, departe...
Un text de excepție, în care autoarea Ana Maria Bamberger, prin intermediul unei teme centrale, și anume aceea a emigrației, țese o gamă de trăiri sufletești în care, până la urmă, oricine, se poate regăsi.
Marius Bodochi se scufundă în acest rol cu ușurința unui titan și cu responsabilitatea unui artist magistral, într-o interpretare memorabilă.
Spectacol pluripremiat, în care autoare, interpreți și regie formează un triptic rafinat, îndeplinindu-și, pe deplin, misiunea de a respecta actul artistic.
O piesa de teatru interpretată de actorii Marius Bodochi și Dan Tudor. „Taxi Blues” aduce pe scenă povestea regelui Lear într-un context cu totul inedit; un mare actor român este exilat în Germania la volanul unui taxi. Blues-ul este balansul pe care acesta îl face între „a Juca Lear în România” şi „a Fi Lear în Germania”.
Apariţia neaşteptată a unui personaj autohton în staţia de taxi din Hamburg face ca povestea să devină extrem de amuzantă. Modul în care cele două personaje interacţionează va face, desigur, deliciul publicului.Vă veţi putea bucura de un spectacol cu trăiri şi stări extreme, interpreţii celor două roluri fiind ei înşişi doi artişti diferiţi ca structură, dar compatibili cu ideea spectacolului.