INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU SĂNĂTATE !

 Frica micșorează diametrul vaselor de sânge, ca urmare a unei vărsări excesive de adrenalină în sânge. Acest fapt duce la o subalimentare a tuturor organelor, ceea ce cauzează boli organice, cum ar fi boala coronariană (ischemia), hepatita, impotența și frigiditatea sexuală, boli de piele, nevroze și psihoze.
Gelozia, de regulă, provoacă scăderea vederii, auzului, scleroza în plăci, traumatismele capului, diabet, inflamații articulare. Dacă gelozia este grevată de trufie, atunci este de două ori mai periculoasă. Când cineva te jignește, nu te răzbuna pe el, nu-l urî și nu te supăra pe el, întrucât această jignire este un dar de la Dumnezeu pentru a te face să înțelegi.Pentru asta este nevoie de auto-analiză. Dacă n-o accepți, urmează ca purificarea sufletului să se înfăptuiască prin boli și nenorociri, iar dacă nu ești pregătit nici pentru aceasta, ea vine prin moarte.
Această formă de purificare ne este dată prin intermediul celor apropiați, de aceea în măsura în care reușim să-i iertăm, în aceeași măsura sunt posibile schimbări interioare de profunzime. Se cuvine să iertăm nu numai în gând, ci și cu sufletul. Cel mai mult ne leagă de trecut supărările neiertate.
Dependenta naște frică, îndoială, depresia și supărarea.
Nu căutati plata, nici lauda și nici o răsplată, orice ați face. Săvârșind ceva bun noi pretindem imediat recompensa. Aceste dorințe aduc ca rezultat suferința. Cu cât veți intensifica dorințele omenești cu atât va crește nivelul de agresivitate și se va întări programul de autodistrugere.
Orice dorință când se agață de tine devine stăpânul tău. Când ești mânios, mânia devine stăpânul tău, te acaparează complet. Astfel mania ta, în această stare, va face lucruri pe care mai târziu le vei regreta.
Să nu vorbiți despre nenorocirile trăite, pentru că ele pot prelungi durata lor. Când nu îi vorbim cuiva despre problemele noastre, noi ne îndepărtăm de ele. Îndepărtarea de ele este primul pas pentru depășirea acestora. Esențial este când vorbiți despre problemele și emoțiile dvs. să nu căutați milă sau compătimiri.
Tânțarii și furnicile apar când este prezentă trufia. Când țânțarul vă înțeapă este o umilință pentru dvs. El este de mii de ori mai mic decât dvs. și reușește să vă înțepe simțitor. În această situație dacă nu vă enervați trufia descrește. Deci țânțarii ne pot ajuta la ameliorarea destinului și micșorarea trufiei.
Nu trebuie să avem în casa icoane făcute de hoți, pușcăriași și oameni preponderent negativi, pentru că energia stocată în aceste obiecte de cult ne atacă sistemul imunitar, ca și hainele cumpărate de la second-hand, purtate de alți oameni. Hainele, simbolul câmpului energetic, memorează și păstrează câmpul energetic al stăpânului.
Dacă aveți o mare supărare sau tristețe încercați să nu aduceți sentimente acasă. Ieșiți în stradă – cu deosebire în locurile înverzite – și plimbați-vă. Nu faceți din casa dvs. o groapă de gunoi energetic.
Dacă locuiți de câțiva ani și ați saturat spațiul cu regrete, supărări și spaime, amintiți-vă momentele în care v-ați certat și supărat, așezați-vă în acel loc, iertați, anulați agresivitatea față de iubire, rugați-vă.
Dacă vorbim la telefonul mobil, în primele 30 de secunde energia organismului blochează influențele negative, ulterior începe să cedeze lent. O convorbire telefonică ce durează mai mult de un minut se poate răsfrânge negativ asupra sănătății. De altfel, oricât ar părea de straniu, cel mai puternic pătimește nu zona capului, ci zona sistemului genito-urinar.
După o convorbire de trei minute are loc deformarea câmpului în zona capului, în zona sternului (adică are loc slăbirea sistemului imunitar) 
și, de asemenea, în zona primei chakre. O convorbire telefonica care depășeste un minut este de nedorit.
Mâncatul este un serviciu divin și, ca atare, nu trebuie să se desfășoare într-o atmosferă apăsătoare. Mâncarea ne poate da energii superioare dacă este binecuvântată de Dumnezeu și este gătită cu devotament spiritual. Cea mai bună mâncare, cel mai sănătos meniu natural, se transformă în otravă în corpul dvs. dacă atmosfera în care gătiți (gândurile și sentimentele) și mâncați este tensionată.
Munca nu trebuie să ne omoare, ci să ne dezvolte. Inseamnă că supraîncărcările nu trebuie să fie permanente și în fiecare ocupație să găsim plăcerea. Dacă nu există plăcere, orice activitate se poate transforma într-o suprasolicitare și va dăuna sănătății.
Dacă un om fură și înșelă pe alții o viață întreagă, el va fi pedepsit să suporte și pagubele pe care le-a făcut altora. În concluzie, cel care a făcut bine va recolta binele, iar cel care a făcut un rău fizic sau spiritual va recolta răul fizic sau spiritual.
Atașament înseamnă alipirea sufletului de ceva sau cineva (părinți, persoana iubită, copii, profesie, obiecte, daruri etc). Atașamentul față de cele pământești produce un uriaș rău lucrului de care ne atașăm, în același timp suferă și cel ce se atașează.
Dacă omul se atașează sufletește de: hrană, plăceri sexuale, casă, avere, bani etc.. sufletul lui este cuprins de lăcomie, de ură și frustrare. În această situație el trebuie să piardă toate bunurile pentru a-și purifica sufletul. Omul știe foarte bine că nu va lua nimic cu sine în mormânt.
Cu cât suntem mai atașați de stabilitate cu atât mai greu suportăm schimbările vremii și suntem mai bolnăvicioși. Atașamentul față de dorințe duce la destrămarea relațiilor familiare și a acelora din afara familiei.
În dragostea omenească trebuie întotdeauna să existe o detașare de omul iubit. Cu cât aveți mai multe pretenții, iritări și nemulțumiri față de omul apropiat cu atât mai mult crește dependența de el. Dependența de valorile umane ne va omori încetul cu încetul și spiritul și sufletul.
Când căsătoria este bazată numai pe sentimente sexuale, ea nu poate fi îndelungată. Când sentimentele slăbesc intervine înșelarea, iar căsnicia se destramă. Familiile care sunt întemeiate în primul rând pe prietenie și respect sunt fericite și durează mult.
Un soț trebuie să evite să o transforme pe soție într-o copie fidelă a sa. Fiecare om are personalitatea lui proprie și astfel de tentative sunt împotriva firii, ducând în timp la destrămarea cuplului. Nu-l considerați pe celălalt ca fiind un obiect destinat să vă servească, ci ca pe o ființă divină, cu individualitate și cerințe proprii.
Violența în familie vine din nevoia de a-l controla și domina pe celălalt. Fiecare încearcă astfel să aibă controlulși să rămână deasupra întregii situații. Când controlezi o altă ființă îi iei energia, îți faci plinul pe socoteala altuia. Astfel devii vampir energetic. Ori de câte ori cădem în acest prost obicei ne deconectăm de la sursă și intrăm în suferință.
Răcirea relațiilor dintre doi parteneri se datorează creșterii nivelului de agresivitate interioară. Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Lipsa de comunicare duce la dezastru. Lipsa de comunicare prin iubire duce la ură.
O agresivitate subconștientă față de barbați / femei se transformă într-un program de autodistrugere. Dacă doi parteneri abuzează fizic sau emoțional unul de celălalt, atunci ei nu merită să rămână împreună.
Femeile din viața ta sunt doar începutul experienței tale cu ele. Dacă te părăsesc ia-le așa cum sunt și multumește-le că te-au părăsit.
Căsătoria trebuie studiată întâi cu ochiul, apoi cu microscopul și în sfârșit cu telescopul. 
Cu cât ne concentrăm lăuntric asupra vieții îmbătrânim și ne despărțim repede de viață.
Atunci când soția este geloasă, își critică în permanență soțul și e nemulțumită de acesta, atunci ea amplifică brusc în propria persoană și în copiii săi posibilitatea apariției unor afecțiuni. Gelozia și supărarea unei femei generează tocmai acele afecțiuni care ne scurtează viața, apropiind bătrânețea.
Uneori la femeie gelozia, supărările și pretențiile pot fi atât de profunde încât soțul poate muri sau se poate îmbolnăvi grav.
Bărbații geloși și femeile geloase nici nu bănuiesc că ei mutilează în primul rând sufletele copiilor lor și că omoară copiii care încă nu au apărut pe lume. Pentru ca să se nască un copil armonios, bărbatul și femeia trebuie să se iubească unul pe celalalt.
Femeia geloasă și supărăcioasă atacă în plan subtil pe soțul său. In această situație soțul fie se va îmbolnăvi în permanență, fie va deveni alcoolic, fie va divorța.
Dacă sunteți gelos și vă amplificați sentimentele agresive de profunzime, atunci puteți avea probleme cu orice animal, veți putea avea și alergie și boli contactate de la ele. De asemenea, veți putea deveni obiectul agresiunii din partea animalelor.
Dependența naște agresivitatea. Iar agresivitatea produce boală. Boala purifică sufletul omului și îi fortifică sistemul imunitar. Dependența de dorințe, frica, depresia și supărarea atrag gelozia.
Cu cât este mai puternică dependența de persoana iubită, cu atât mai numeroase sunt pretențiile noastre față de ea.
Cearta, mânia, nerăbdarea emit în tăcere o mare forța distructivă.
Numai prin iubire poate seca izvorul răutăților.
Este mai bine să plângeți decât să urâti. Dacă n-ați reușit să vă învingeți pe dvs.. înșivă, agresiunea se acumulează în mod inevitabil. Atunci când plângeți agresiunea apărută se distruge.
Dragostea are o mare putere de vindecare fizică, mentală, emoțională și spirituală.
Plăcerea de a bârfi, minții și răni alți oameni provoacă efecte karmice devastatoare pentru sufletul care critică. El se condamnă singur să trăiască în închisoarea neliniștii interioare.
Iertând un om care ne-a jignit sau ne-a supărat ne putem vindeca de o boală gravă.
Roagă-te în permanență ca toti cei din jurul tău să fie fericiți, sănătoșși întreaga lume să fie binecuvântată.Această rugăciune va iradia atât de multă iubire către întreaga lume încât iubirea se va întoarce la tine din belșug. Cum dăruiești așa primești.
Răzbunându-te te faci egal cu adversarul. Iertându-l te arăți superior. Iertând ne eliberăm pentru a ne putea înălța. Să fim conștienți că iertând îi eliberăm pe cei care ne-au greșit, deci iertând oferim libertate. Să alegi calea iertării,pentru ca numai ea desface rana încleștată în timp.
Adevărata cauză a narcomaniei și alcoolismului este un nivel scăzut de iubire. Aceasta apare din cauza unor puternice frustrări, a reprimării dragostei fața de oameni. Omul trebuie să înceteze să mai poarte supărare pe lumea din jur, să intre în armonie cu ea.
Gândirea noastră dispune de cea mai puternică forță creatoare din întregul univers.. Gândul este cel care aduce pacea și liniștea în sufletul nostru. Gândul este cel care atrage binele sau răul în existența noastră. Toate gândurile emise plutesc în aer ca niște mine amenințătoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs.
O gândire sau o acțiune negativă este resimțită dureros de mii de organisme. De aceea există o lege a naturii și a științei conform căreia răul pricinuit altora ne face rău și nouă înșine. De aceea straduința de a ierta dușmanii și de a îndrepta spre ei numai gânduri de pace și iubire constituie un act protector pentru noi.
Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorințe, fapte, sentimente, etc., se întorc la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic.De aceea nimeni nu poate face rău altuia fără să plăteasca. De aceea oricând aveti gânduri negative despre o persoană să vă rugați în permanență pentru sănătatea ei.
Când ne gândim la cineva, se creează instantaneu o punte energetică între noi și omul la care ne gândim. De aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne atacăm și ne omorâm unul pe altul în mod inconștient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru. Orice expresie dură, afirmată pe un ton categoric poate provoca un rău atât sieși cât și unui alt om.
Imaginația are puterea de a crea realitatea.
Câmpul părinților începe să distrugă câmpul copilului și acesta se va naște bolnăvicios, fricos, obsedat.
Faptele mamei și comportamentul în timpul sarcinii determină soarta și sănătatea viitorului copilPărinții le transmit copiilor o informație completă a comportamentului lor și al strămoșilor lor. Această informație stă la baza formării destinului copilului, a corpului, caracterului și spiritului acestuia.
Principala informație ereditară se transmite nu numai genetic, dar și prin intermediul câmpului. Mama este indisolubil legată prin câmp de copilul său și, de aceea, trăirile emoționale ale mamei îl influențează activ pe acesta.. Dacă este vorba de ură, de separare de omul iubit, acest lucru va însemna o adevărată catastrofă pentru copil. Structura negativă a câmpului femeii determină multe din viitoarele nenorociri ale copilului.
O ură puternică, nutrită în timpul sarcinii acționează asupra copilului care se va naște supărăcios sau pot apărea tulburări ale vederii sau auzului.
Dacă o femeie își reprimă sentimentele de iubire față de soțul ei, acest lucru se va răsfrânge neîntârziat asupra copilului Să nu uitați că atunci când ucideți iubirea înfăptuiți o crimă.
Supărarea este una din cele mai răspandite încălcări ale legilor universului, care poate determina diferite neplăceri în viață, atât a celui pe care te superi, cât și în propria ta viață. Supărarea copilului pe părinții săi, a părinților pe copii creează ruperea și deformarea celor mai fine structuri energetice, cu consecințe din cele mai grave.
Pentru ca să se nască un copil armonios, bărbatul și femeia trebuie să se iubească unul pe celălalt.
In timpul sarcinii femeia trebuie să fie liniștită și răbdătoare și nu trebuie să se supere sau să trăiască sentimente negative… Ea trebuie să accepte cu seninătate realitatea, așa cum este și să nu admită părerile de rău în legătura cu trecutul sau să grăbeasca viitorul.
Femeile gravide să nu vizioneze filme care răspandesc violența, întrucât agresivitatea lor subconștientă devine necontrolabilă, cu efecte devastatoare asupra psihicului și trupului viitorului copil. De aceea oamenii adulți și copiii ar trebui să vizioneze numai opere de artă, al căror nivel de agresiune subconștienta este minim.
Nasterea cu picioarele înainte și prin cezariană reprezintă o trufie ridicată a mamei copilului. Nașterea prematură înseamnă umilirea mândriei. Copiii născuti prematur sunt deosebit de slabi și bolnăviciosi, iar aceasta înseamnă aceași blocare a mândriei.
Când părintii aleg numele copilului acesta se fixează în karma copilului și îi influențează structurile câmpului. Numele se întipărește în câmpul bioenergetic și depinde de karma celui al cărui nume îl poartă copilul. Inainte, nu întâmplâtor, copiilor li se dădeau nume de sfinți. Karma luminoasă, pură a sfinților se unea cu karma copilului, îl proteja și acționa în favoarea lui. Dându-i copilului numele unei rude riscăm, deoarece greșelile și viciile sale va trebui să le ispășească cel care a luat odată cu numele și o parte din karmă, adică copilul.
O bunică în anii săi de tinerețe a iubit un om, însă nu a dorit copilul și a făcut avort. Pentru uciderea iubirii și a copilului a trebuit să plăteasca fiica și nepoata, adică urmașii ei. In cazul unei lovituri cu pumnul suferă unul singur – vinovatul, în cazul lovirii bioenergetice – întrucât omul este la nivelul biocâmpurilor într-o conexiune directă cu toate rudele sale, cu copii săi – lovitura traversează întregul lanț de rudenie. Și, ca recul, vine pedeapsa împotriva agresoruluiși a familiei acestuia.
O femeie și-a sfătuit prietena să facă un avort, la rândul lui bărbatul a insistat ca soția să avorteze. Această dorința exprimată în cuvinte sau în gând de a nimici viitorul copil este o încălcare a legilor pentru care omul plătește cu sănătatea și cu soarta sa.
O femeie și-a abandonat copilul în spital. Prin aceasta ea a săvârșit o crimă atât de mare încât nimeni n-o putea absolvi de pedeapsă. Dragostea față de copii face parte din cele mai înalte legi ale universului și de aceea orice formă de încălcare a acestei iubiri, exprimată prin renegarea copilului, refuzul de a avea copii sau de a purta o sarcina, nemaivorbind de avort, în special în fazele înaintate, renegarea omului iubit și nu numai cu faptele, cu vorba, ci chiar și cu gândul, poate duce la urmări din cele mai grave.
Sub nici un motiv să nu spui unui copil: ești leneș, nu ești bun de nimic, ești prost etc. fiindcă aceasta creează în el cusurul ce i se reproșează.
Mama care spune copilului: uite dacă ai să fii cuminte, dacă ai să înveți bine îți cumpăr cutare lucru, face din copilul său un sclav al cărui stăpân va fi lucrul promis. Dacă părintele îndeplinește toate capriciile copilului și începe să depindă de acesta, copilul se transformă într-un tiran și poate muri.
Dacă copilul este ocrotit în permanență el se va deprinde a nu se mai păzi singur și în acest mod își va pregăti primejdii în viitor. Mamele care se sacrifică până la umilință pentru binele copiilor lor sfârsesc într-o mare amărăciune. La fel și copiii de a căror naștere parinții nu s-au bucurat sunt profund nenorociți, întrucât trăiesc într-un chin spiritual.
Copiii tratați cu asprime nu devin buni. Ei vor vedea în părinții lor adevărați dușmani, când aceștia întrebuințează continuu pedepse și amenințări.
Egoismul, cruzimea închid canalele energetice de legătură cu Dumnezeu și omul respectiv nu mai primește energia necesară întreținerii vieții. In această situație el este nevoit să ia energia de la alți oameni, devenind vampir energetic. Acest lucru distruge sistemul de protecție al copiilor săi. Copii încep să fie bolnavi, pot avea tulburări psihice și alte probleme.
Când simțiți că cineva vă fura energia, rugați-vă ca aceluia să-i fie dăruită iubirea divină și energia care-l va schimba, îi va purifica sufletul și-l va uni cu Dumnezeu.
Răul nimicitor și total vine atunci când copiii majori și capabili de muncă continuă să trăiască lângă mama lor, să se bazeze pe ea, iar ea, la rândul ei, permițând să fie exploatată din toate punctele de vedere. In acest mod străzile se umplu în permanență de copii neajutorați, incapabili de a se îngriji pe ei însăși.
Să mulțumești părintilor pentru ceea ce ești tu astăzi, iar copiii tăi ție îți vor mulțumi pentru ceea ce vor fi ei mâine.
Egoismul și interesul personal ne izolează de restul oamenilor și acest simț al separării îi face pe oameni însensibili la nevoile altora.
O persoană egoistă, care manifestă un atașament excesiv pentru ea însăși, este o plagă socială. Egoiștii au foarte puțini prieteni. Câteva cunoștințe și relații superficiale le umplu viața. Contactele cu ceilalți sunt limitate. Prin felul de a gândi se închid în lumea lor strâmtă. Prin gândurile voastre puteți să schimbați un egoist, făcându-l generos. Să se emită spre el numai vibrații de generozitate și bunăvoință.
Disprețul față de noi înșine și profunda nemulțumire față de sine constituie o agresiune față de Dumnezeu.
Disprețul și blamarea omoară înainte de toate iubirea față de un alt om. Orice ticălosie ar comite un om împotriva noastră, noi nu avem dreptul să respingem iubirea față de el.
Bărbatul care disprețuiește femeia se degradează spiritual, începe să sufere de diferite boli și îmbătrânește mai repede ca de obicei. Trebuie să vă schimbați atitudinea față de femei și față de situațiile legate de ele.
Trufia și dispretul față de oameni generează lipsa voinței de a trăi, sentimentul pierderii sensului vieții.
Ura este o forță care te leagă de persoana pe care o urăști…
Ancorarea de înțelepciune (adică „ideile fixe”) dă naștere disprețului. Acesta începe de la cap. De aceea se blochează biocâmpul în regiunea capului. In curând disprețul se întoarce împotriva propriei persoane. De aceea, se deteriorează câmpul în jurul rinichilor și apare distrugerea acestora.
Nimeni nu poate strânge bani dacă-i disprețuiește. Zgârcenia și economia aduc boală și dezastre.
„Învățătura din constrângere nu este făcută să rămână, dar cea care pâtrunde în suflet prin dragoste și bunăvoință, aceea rămâne acolo pentru totdeauna” – Sfantul Ioan Gura de Aur ….
 
 
                                    Eugenia