GAȘCA ZURLI LA 10 ANI

Gașca Zurli pornește în cel mai mare turneu din istoria trupei. Cea mai iubită trupă de animație pentru copii din România ajunge, în această primăvară, în 20 de orașe și debutează în luna martie. Spectacolul ”10 Zurli” marchează aniversarea a 10 ani de Zurli în România și este cea mai mare producție de până acum a trupei.
Mirela Retegan, de loc din Căianu Mic, a pornit aceasta „aventura” din nevoia de a-şi educa fiica altfel decât ingropând-o in cărţi. Acum, toți copiii o iubesc, este mereu cu zâmbetul pe buze şi pusă pe distracţie! Mirela Retegan a făcut din pasiunea pentru copii cel mai mare teatru privat pentru copii, “Gaşca Zurli”, care a devenit astfel prima producţie românească cu recorduri în materie de număr de spectacole şi bilete vândute. Gaşca Zurli a fost prezentă pentru prima dată în judeţ în urmă cu câţiva ani la deschiderea luminilor din faţa Consiliului Judeţean, de atunci fiind în mai multe acţiuni din judeţ.
Gașca Zurli va ajunge la Bistrița pe 13 martie, ora 17.00 la Sala Polivalentă.
Biletele pentru spectacolul „10 Zurli” sunt puse în vânzare pe website-ul www.eventim.ro și magazinele partenere Eventim: CATEGORIA III – 30 LEI / bilet. CATEGORIA II – 60 LEI / bilet. CATEGORIA I – 100 LEI / bilet. CATEGORIA VIP – 150 LEI / bilet - include și o întâlnire specială cu Gaşca Zurli.
LISTA MAGAZINELOR PARTENERE EVENTIM DIN BISTRIȚA:
Germanos Bistrița – Str.Gh.Sincai nr.10
Germanos Bistrița 2 – Str.Liviu Rebreanu, nr. 12
OMV BISTRIȚA – Calea Moldovei 5
Orange shop – P-ța Principală, nr.8, Bistrița
Vodafone Store – Str. Liviu Rebereanu, Nr. 27, Parter
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulţi și copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
”Cele mai iubite cântece, dansuri și jocuri interactive, marca Zurli, sunt reunite într-un spectacol unic, dinamic și original creat special pentru cei mici. Multe surprize și concursuri speciale vor acorda şansa micilor fani să urce pe scenă, alături de cele mai iubite personaje din România. Fetiţa Zurli, Zdrăngănel, Clopoţel, Zână Bună, Vrăjimaturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha şi Băieţelul Zurli și Tanti Prezentatoarea – toate personajele Zurli sunt pregatite pentru acest mare turneu, cu siguranță o experiență de neuitat pentru toți prietenii lor. Start „10 Zurli”! Gașca Zurli are bagajele pregătite”, se arată într-un comunicat al trupei.