FIGARO VINE ÎN ACEST AN LA ”NUNTA ZAMFIREI”

În perioada 26-30 iulie, la Bistriţa va avea loc cea de-a XX-a ediţie a Festivalului internaţional de folclor ”Nunta Zamfirei”, în organziarea Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc”.

Ediția jubiliară a festivalului se va deschide în 26 iulie, de la ora 20:00, cu un concert extraordinar intitulat ”De la Nunta lui Figaro la Nunta Zamfirei”, susținut de Opera Română din Craiova, ansamblurile folclorice ”Cununa de pe Someș” și ”Balada”.

Și în acest an se anunță numeroase surprize pentru publicul bistrițean printre care și participarea unor artiști renumiți precum Cristian Pomohaci, Aurel Tămaș, Sava Negrean-Budașcu și Iuliana Tudor gazda emisiunii ”O dată-n viață” de la TVR 1.

Pe lângă toate aceste surprize, ne vor încânta și artiștii din țările invitate: Algeria, Bulgaria, Belarus, Franța, Italia, Israel, Polonia, Spania, Serbia și Turcia.

Nu ratați așadar în perioada 26-29 iulie Festivalul Internațional ”Nunta Zamfirei” unde se anunţă o ediţie de sărbătoare cu multe surprize, muzică și dans, culori, costume și efecte speciale.