DUBLĂ PERFORMANŢĂ PENTRU X-STYLE KIDS LA COMPETIŢIA MONDIALĂ DANCE STAR FINALS-WORLD DANCE MASTER 2014

În perioada 28 mai-1 iunie în Croaţia, la Porec, a avut loc faza mondială a competiţiei Dance Star unde,  s-au adunat peste 4000 de dansatori reprezentaţi a 16  ţări din întreaga lume.

După ce în lună martie a acestui an, dansatorii de la X-Style Kids au câştigat dreptul de a face parte din delegaţia României la această competiţie, iată că la Porec au reuşit o performanţă extraordinară cu dansul “Little Soldiers”:  locul 1 mondial la categoria urban-dance children.

Evoluţia lor din concurs a fost apreciată de juraţi şi de către organizatori care au nominalizat dansul “Little Soldiers” în topul celor mai bune 19  momente din întreaga competiţie (au fost înscrise peste 500 de momente coregrafice). Întrecerea celor mai buni 19 a avut loc într-un show televizat “Dance Star Night”  în faţa a peste 3000 de spectatori .După 2 ore de concurs, bucuria membrilor X-Style Kids, cât şi a părinţilor şi a colegilor mai mari (X-Stlye), a fost imensă, când prezentatorul a anunţat locul 3 “Little Soldiers” –Romania (locul 2 fiind ocupat de Brazilia  şi locul 1 de Africa de Sud)

    Cele 2 rezultate înseamnă enorm pentru trupa X-Stlye Kids care a reuşit prin munca şi efortul financiar al părinţilor să reprezinte cu succes  România la o competiţie de nivel mondial!

   Campionii noştri sunt : Ciucea Diana,  Petran Maya, Negoescu Denis, Petrutiu Tudor, Gal Melisa, Păcurar Sabrina, Lupsity Mara, Somlea Matia,  Cimpian Patrick, Zihalahy-Tasy Jessica şi Văcaru Mădălina. Coregrafi : Maura şi Dorian Cosma.

FELICITĂRI X-STYLE KIDS! ŞI BISTRIŢA SE MÂNDREŞTE CU VOI!