DE LA ”NUNTA LUI FIGARO” LA ”NUNTA ZAMFIREI”

În perioada 26 - 29 iulie, la Bistriţa se va desfăşura cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Nunta Zamfirei”, iniţiat de prof. dr. Dorel Cosma, directorul Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistriţa, preşedintele I.G.F la nivel internaţional.

Ediția din acest an este una aniversară și anunță numeroase surprize pentru publicul bistrițean printre care și participarea unor artiști renumiți precum Cristian Pomohaci, Aurel Tămaș, Sava Negrean-Budașcu și Iuliana Tudor gazda emisiunii ”O dată-n viață” de la TVR 1.

De-asemenea Opera Română din Craiova va oferi un concert extraordinar, realizat special pentru ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor, intitulat sugestiv ”De la Nunta lui Figaro la Nunta Zamfirei”.

Pe lângă toate aceste surprize, ne vor încânta și artiștii din țările invitate: Algeria, Bulgaria, Belarus, Franța, Italia, Israel, Polonia, Spania, Serbia și Turcia.

Nu ratați așadar în perioada 26-29 iulie Festivalul Internațional ”Nunta Zamfirei” unde se anunţă o ediţie de sărbătoare cu multe surprize, muzică și dans, culori, costume și efecte speciale.