CUM TRANSFORMĂM POZITIV CONȘTIINȚA COLECTIVĂ?

Exista multe feluri pozitive prin care putem participa la transformarea constiintei colective. Un prim pas spre acest lucru este sa avem incredere in pasiunile noastre. Orice lucru facut din pasiune creeaza autenticitate si iubire de viata, iar ambele ii invita pe cei din jur sa ne urmeze exemplul.

 

Atunci cand suntem noi insine, increzatori si atenti, devenim un exemplu de stabilitate. Fara a ne da seama, incepem sa ne transformam lumea in fiecare zi.
Raportandu-ne la constiinta globala, toata lumea are nevoie sa fie condus in viata de propria pasiune. Pasiunea reprezinta cel mai mare entuziasm al nostru; iar daca aceasta pasiune ar fi aceea de a te concentra spre transformarea pozitiva a lumii in care traiesti, fii sigur ca dorinta ta ar avea rezonanta!

 

Daca toti ne-am trezi dintr-o data cu un simt urgent ca lumea trebuie sa se transforme, acea pasiune interioara ne-ar conduce imediat spre a face ceva in acest sens.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Pasiunea

Pasiunea este ceea ce ne determina sa evoluam. In cele ce urmeaza avem 5 modalitati prin care putem contribui la transformarea pozitiva a lumii. Ce anume iubesti cu adevarat? Ce fel de interes, idee, subiect te atrage cel mai mult? Ce anume le face sa fie atat de atractive? Atunci cand simti acea forta necontrolata care te impinge spre o anumita directie, urmeaza-ti acel sentiment pentru ca este exact ceea ce iti va oferi secretul-activitatii-spirituale/">secretul de a-ti trai viata cu entuziasm si bucurie.

 
 

Proiectia

    Multe dintre scopurile sau visurile noastre par a fi de neatins din cauza timpului, din cauza ca “este doar un vis”, al lipsei de bani sau sprijin din partea celor din jur. Societatea noastra este construita ca sa ne limiteze la un loc de munca pentru a plati tot ceea ce acumulam pe parcurs. Nu exista absolut nici un sistem care sa sprijine dorinta umana de a calatori sau de a trai creativ, intr-un mod in care sa te si poti sustine in acelasi timp.  Atunci cand cream proiecte, programe sau comunitati de oameni cu interese comune, incepem sa contribuim la transformarea lumii.

Pregatirea

    A concepe si a crea programe de orice fel, fie ele sociale, de agricultura, creatie sau orice alt gen, este nevoie de foarte mult timp si creativitate. Scrie undeva pasii de care ai nevoie pentru a evolua in proiectul tau si pentru a recunoaste ce anume trebuie sa faci pentru a-l transmuta din planul mental in cel real. Indreapta-ti energia spre a stapani anumite abilitati care te vor ajuta sa iti manifesti visurile la nivel colectiv. Cu cat explorezi si iti extinzi cunostintele legat de ceea ce te pasioneaza, cu atat visul tau incepe sa devina mai real.

 
 

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Oamenii

 

    Avem nevoie de oameni pentru a transforma lumea! Avem nevoie de acel nivel de constienta de unde sa recunoastem valoarea conectivitatii dintre noi. Aceasta constienta este cea care ne va impinge si incuraja sa mergem inainte. Putem sa fim uniti in idei, proiecte, interese si comunitati pentru a ne extinde viziunile si pentru a crea o noua realitate. Conectivitatea, intentia pozitiva si dorinta de a actiona dezinteresat este exact ce ne poate ajuta sa participam la o transformare globala.

Persistenta

 Motivul transformarii constiintei la un nivel superior este faptul ca traim in armonie cu adevarata noastra natura interioara. Este extrem de important sa ramanem fideli pasiunilor. Fericirea si entuziasmul este starea autentica naturala. In momentul in care incepem sa recreem din interior aceasta stare, este momentul in care vom incepe sa ii influentam si pe cei din jur sa isi asculte sufletul si pasiunile.

 
 

De la nivel micro la macro, putem crea un sistem care sa permita tuturor sa isi urmeze pasiunile, fara a se mai lupta cu supravietuirea cu care avem de-a face la momentul actual in lume. Structura curenta a societatii este de asa maniera, incat inca nu este la acest nivel; cu toate acestea, atata timp cat ne dam voie sa ne extindem nivelul individual de perceptie a constiintei, putem atinge impreuna, colectiv, acest ideal.

    Incepe cu tine insuti, urmeaza-ti pasiunile si include-i in experienta ta pe toti cei care urmeaza o cale asemanatoare cu a ta. Putem evolua doar impreuna, iar la un moment dat aceasta noua realitate pe care o cream, nu va mai putea fi ignorata.

 

sursa: https://detoatepentrutotisimaimult.blog/cum-transformam-pozitiv-constiinta-colectiva/