CONCERT EXTRAORDINAR DE COLINDE ȘI MUZICĂ CLASICĂ

Duminică 14 Decembrie de la ora 17:30, Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița, a oferit iubitorilor de muzică un deosebit concert de muzică clasică și colinde, în interpretarea artiștilor Florin Vlad - vioara, Lucian Petrean - bariton, Cristian Lepădatu-pian, dar și al grupului de colindători a Centrului Cultural Municipal. 

Artiștii de excepție, din Bistrița și Cluj-Napoca, au reușit sa încânte numerosul publicul prezent, prin calitatea interpretării, seriozitatea și varietatea repertoriului. Artistul Florin Vlad - referent de specialitate la Centrul Cultural Municipal Bistrița, a reușit să impresioneze iubitorii de muzică, prezenți la Biserica Ortodoxă ”Intrarea Maicii Domnului în Biserică”, prin abordarea unui minunat repertoriu de muzică clasică. La rândul său baritonul Lucian Petrean, de origine bistrițean, a demonstrat încă o dată marile sale calități artistice, interpretative, aducând în scenă câteva arii celebre dar și două colinde minunate care au impresionat publicul.  

Nu în ultimul rând, grupul de colindători alcătuit din  soliștii Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” - Petre Petruse, Mărioara Sigheartău, Ionela Lechințan, Octavia Andronesi, Teodora Simionca, Ionuț Zegrean și David Viorel - conduși de profesorul Ioan Lazăr, au susținut un deosebit concert de colinde, reușind să impresioneze și să întrețină atmosfera de sărătoare în inimile celor prezenți în număr mare la Biserica Ortodoxă ”Intrarea Maicii Domnului în Biserică”.

A fost o seara minunată desfășurată în cadrul concertelor de muzică cultă, pe care Centrul Cultural Municipal Bistrița le organizează pentru iubitorii de muzică de bună calitate. Ne bucurăm că bistrițenii apreciază un spectacol deosebit și devine un public meloman şi avizat, care cere performanță și calitate.