CELE 20 DE EDIȚII ALE FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR ”NUNTA ZAMFIREI” SUNT AȘEZATE ÎN CARTE

Cele 20 de ediţii ale Festivalului Internaţional de Folclor „Nunta Zamfirei” sunt aşezate în carte. Într-o ediţie de lux regăsim în imagini de colecţie toate clipele frumoase petrecute începând cu anul 1991 de bistriţeni alături de mii de artişti din toată lumea, printr-un concept unic, iniţiat de prof. dr. Dorel Cosma, preşedintele I.G.F la nivel internaţional. Volumul în română şi engelză va fi un dar de nepreţuit pentru oaspeţii noştri, Editura Nosa Nostra reuşind să surprindă prin calitatea cărţii, aşezată într-o supracopertă cartonată. Cartea vorbeşte de la sine despre o istorie frumoasă a folclorului internaţional, scisă în 20 de ediţii. 

Volumul a fost lansat ieri, în spectacolul de deschidere. În perioada 26 - 29 iulie, la Bistriţa se va desfăşura cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Nunta Zamfirei”, iniţiat de prof. dr. Dorel Cosma, directorul Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistriţa, preşedintele I.G.F la nivel internaţional.

Programul Festivalului:

LUNI 27.07.2015

Ora 11:00 - Animație în diferite puncte din Bistrița (Zona Lama - Decebal - Prefectura - Măgura - Big) cu formațiile din Algeria, Polonia, Israel, Bulgaria și Spania.

Ora 12:30 - Vernisaj cu obiecte tradiționale la ”Casa Cu Lei”

Ora 20:00 - Spectacol cu formațiile din Franța, Belarus, Italia și Serbia

MARȚI 28.07.2015

Ora 11:00 - Animație în diferite puncte din Bistrița (Zona Lama - Decebal - Prefectura - Măgura - Big) cu formațiile din Franța, Belarus, Italia și Serbia.

Ora 12:30 - Vernisaj la ”Casa Cu Lei”

Ora 20:00 - Spectacol cu formațiile din Algeria, Polonia, Israel, Bulgaria și Spania.

MIERCURI 29.07.2015

Ora 11:00 - Primirea oficială a invitațiilor la Primăria Bistrița

Ora 12:00 - Participarea invitaților la ceremonialul dedicat zilei imnului

Ora 20:00 - Concert de Gală desfășurat sub genericul ”Doar o dată în Viață la Nunta Zamfirei”, cu participarea artiștilor Aurel Tămaș, Sava Negrean-Brudașcu, Cristian Pomohaci, Alexandru Pugna, Mirela Petruș, Anuța Motofelea, Marcel Avram, Cornelia Ardelean Archiudean, Mărioara Sigheartău Petre Petruse și Iuliana Tudor

SURSA: Răsunetul.ro