CEL MAI AȘTEPTAT FILM AL ANULUI A AJUNS LA BISTRIȚA

      ,,Fifthy Shades Darker”, în regia lui James Foley, va avea premiera astăzi, de la 21:50, la Centrul Cultural Dacia, în sala de cinema ,,Adrian Pintea”. În timp ce Christian se luptă cu demonii interiori, Anastasia trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei. Astfel, apar personaje noi și anume Leila Williams (Bella Heathcote) și Elena Lincoln (Kim Basinger), care sunt fostele iubite ale lui Grey.

A doua parte a trilogiei prezintă continuarea poveștii celor doi, după ce Anastasia acceptă să se împace cu Christian la insistențele lui. Ea acceptă provocarea și face tot ce îi stă în putință de a reconstrui relația cu el. După despărțirea de Christian, Anastasia începe să lucreze la S.I.P (Seattle Independent Publishing), unde îl are ca șef pe Jack Hyde (Eric Johnson), care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil în prezența lui, deoarece devine mult prea familiar față de ea. Între imp, aceasta revine în brațele lui Christian, fără să știe că el a cumpărat S.I.P pentru a o putea avea aproape. Christian devine gelos pe Jack și caută motive să îl concedieze. Când Jack o șantajează pe Ana în legătură cu schimbul de e-mail-uri dintre ea și Christian și îi face propuneri indecente, Ana îl lovește și fuge din clădirea S.I.P., unde se întâlnește cu Christian. Jack este concediat, lucru care îl determină să își arate adevărata față și să dezvăluie trecutul comun pe care îl are cu Christian Grey.

Prima parte a trilogiei, ,,Fifthy Shades of Grey”, a avut încasări globale de peste 570 de milioane de dolari. Ultima parte din această serie se va lansa în anul 2018, tot în preajma sărbătorii de Valentine᾿s Day. Scriitoarea britanică E.L.James este autoarea acestei trilogii erotice, care a fost transformată în producții cinematografice de mare succes.

AMELIA CREȚIU