BISTRIŢA FOLK 2013

Bistriţa  folk

ediţia a XII -a , 22-23 noiembrie 2013

 Organizatori

Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” Bistriţa şi

Asociaţia Culturală România din inima mea Bistriţa

 Perioada

22 - 23 noiembrie 2013

Centrul Cultural Municipal „George Cosbuc” Bistriţa si Asociatia Culturala Romania din inima mea Bistrita organizează a XII -a  ediţie a Festivalului Concurs pentru Tineret „Bistriţa Folk”, rezervat creatorilor şi interpreţilor de muzică folk  cu vârsta până la 30 ani.

Înscrierile se fac pe bază de „Fişă de înscriere”, accesibilă pe site-ul www.ccm-bistrita.ro, care va fi expediată până la data de 15 noiembrie 2013 pe adresa :  Centrul Cultural Municipal Bistriţa , str. Albert Berger , Nr. 10 , cod 420009 , judeţul Bistriţa-Năsăud , tel. 0263/211691 , fax. 0263/218560  sau pe adresa de internet diligentadebizant@yahoo.com . Persoana de contact Florin Săsărman, 0729-152419.

Concurenţii (grupuri sau solişti) vor trimite pentru preselecţie  2 piese demo in format mp3  sau wave (compoziţii proprii sau prelucrări), prin mail la adresa diligentadebizant@yahoo.com sau pe CD la Centrul Cultural Municipal Bistriţa.

Interpreţii admişi în concurs vor fi anunţaţi telefonic sau prin mail în data de 18.11.,  pentru aceştia cheltuielile de cazare şi masă urmând a fi suportate de către organizatori .

Nu sunt admişi în concurs soliştii sau grupurile care au câştigat Marele premiu la una dintre precedentele 5 ediţii ale festivalului.

Juriul, format din personalităţi implicate activ în fenomenul folk românesc, va acorda premii şi menţiuni în bani şi obiecte.

Marele premiu este de 1 200 RON  net. Castigătorul Marelui premiu va fi invitat în recital, la ediţia următoare a festivalului.

      

     CENTRUL CULTURAL MUNICIPAL      AS. CULT. ROMÂNIA DIN INIMA MEA

                          BISTRIŢA                                                        BISTRIŢA

        Dir. Prof. Dr. DOREL  COSMA                Pres. ex.  FLORIN  SĂSĂRMAN