”X-STYLE KIDS” ȘI ”REBORN DANCE STUDIO” VOR REPREZENTA ROMÂNIA LA FAZA MONDIALĂ DE HIP-HOP

Tinerii dansatori arădeni de la X-Style Kids au cucerit titlul de campioni naţionali la prestigioasa competiţie Hip Hop Internaţional România 2015.

Desfăşurată pe o perioadă de două zile (20 şi 21 martie), la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, competiţia a adunat cele mai importante trupe de dans din ţară. Categoria ”crew-junior” a fost câştigată  de X-Style Kids.  Cei care au reuşit această performantă sunt : Cimpian Patrick, Petruţiu Tudor, Lupsity Mara, Tasy Jessica, Petran Maya, Vacaru Mădălina,  Somlea Matia şi Gal Melissza, pregătiţi de coregrafii Maura şi Dorian Cosma. Deasemenea, la categoria "2vs2 -junior"  Gal Melissza şi Tasy Jessica au cucerit medalia de argint.

Rezultatele obţinute îi califică pe dansatorii arădeni la faza mondială a competiţie,  ce  se va desfăşura la începutul lunii august în San Diego, America.  Posibilitatea de a ajunge să reprezinte România la  cel mai înalt nivel este legată acum de sprijinul financiar pe care speră să-l găsească la persoane care susţin talentul şi performanţa! Îi felicităm pe tinerii arădeni și conducătorii lor cu origini bistrițene prin Dorian Cosma.

Deasemenea școala de dans Reborn Dance Studio din Bistrița a participat la acest concurs și a reușit să urce pe podium. Reprezentaţia dansatorilor bistriţeni i-a ajutat să obţină locul 3.

"Este cea mai mare realizare a şcolii de dans REBORN DANCE STUDIO în toţi cei 8 ani de activitate pe care îi au", spune Dora Incert.