O SPUNEM CU MÂNDRIE : FELICITĂRI FLORIS !

Membrii formaţiei “Floris” au dovedit din nou că toate eforturile depuse pentru a merge în Taiwan, s-au meritat. Locul VI ocupat de ei la Jocurile Mondiale de Dans Sportiv nu este deloc de neglijat, dimpotrivă cu toţii ar trebui să fim mândri că Bistriţa a fost din nou pusă pe harta lumii, datorită acestor tineri frumoşi şi foarte talentaţi. 

Elevi ai liceelor bistriţene, studenţi sau absolvenţi de facultăţi, membrii formaţiei de dans sportiv “Floris”, Bistriţa, se întorc din Taiwan, astăzi, 18 septembrie, cu sentimentul visului împlinit. 
Prima zi a Jocurilor Mondiale de Dans Sportiv a reunit pe parchetul din incinta K-Arena din Kaohsiung cele mai bune şapte formaţii de dans sportiv standard la nivel mondial. Dupa prima rundă s-au detaşat clar patru formaţii clasificate pentru finala A, formaţia Germaniei Braunschweiger TSC - locul I, secondată de cea a Rusiei, “Vera Tyumen”, respectând ordinea stabilită la Campionatul Mondial din 2012. Pe locul III s-a situat formaţia “LOTUS Jantar”, reprezentativă Poloniei, iar pe locul IV “Univers Minsk” Belarus. Formaţia României s-a clasificat în finala B, urcând pe locul VI după formaţia Norvegiei, “Step in Time”. Pe poziţia VII s-a situat formaţia “Interklub Bratislava”, reprezentativa Slovaciei.
Pentru membrii formţiei “Floris” locul VI ocupat la Jocurile Mondiale de Dans Sportiv reprezintă încă un pas înspre podium şi certificarea valorii lor, în condiţiile în care a fost singura formaţie care a schimbat atât costumaţia cât şi coregrafia, toate celelalte echipe evoluând cu programul prezentat la Campionatele Mondiale din noiembrie 2012. Prestaţia avută de dansatorii de la Bistriţa a fost apreciată de echipa Dance Sport News & Informatin şi de reprezentanţii FRDS, ceea ce confirmă valoarea muncii depuse de antrenorul Florica Buduşan de-a lungul anilor, materializată prin insuflarea spiritului de echipă şi prin pasiunea pentru dansul de performanţă (Bravo Clubul de Dans Sportiv "Floris" !!!!!) https://www.facebook.com/DanceSportNews
La jocurile Mondiale din Taiwan de anul acesta România a fost reprezentată prin două perechi de dansatori – l secţiunea standard: Apostolescu Sebastian-Raducan Anda şi, respectiv, la sectiunea latino: Moldovan Paul – Tatar Cristina şi prin formaţia clubului “Floris” din Bistriţa pentru concursul de formaţii.

 

FELICITĂRI FLORIS!

FELICITĂRI FLORICA BUDUŞAN !