”ÎNGERI PENTRU ÎNGERI” - CONCERT DE CARITATE CU TALISMAN

În perioada 10-12 Iulie 2015, Bistrița va găzdui un deosebit eveniment realizat de ”Talisman Music & Expoziții cu Tradiții” cu sprijinul Primăriei Bistrița și Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” Bistrița.

,,Îngeri pentru Îngeri” este un turneu dedicat îngerilor care vor să trăiască printre oameni. Formaţia ,,Talisman” se va afla pentru trei zile la Bistrița, pentru a le ajuta pe gemenele Iasmina și Rahela din Bistrița, în vârstă de 1 an și 3 luni diagnosticate cu o boală foarte gravă.

Talisman, Angela Rusu, Mix Sound, Mircea Baniciu, Rafael (ex Iris), Emil Lassaria&Caitlyn și multe alte nume din repertoriul muzicii ușoare și populare vor cânta pe scena amplasată în centrul orașului Bistrița.

Trupa Talisman a luat naştere în 1996, iar prima audiţie au avut-o pe 16 decembrie 1996 la festivalul „Om bun”, unde au şi câştigat marele premiu. Piesa de rezistenţă a formaţiei se numeşte ,,Atât de singur” şi a fost pe locul întâi în toate topurile în anii 1997-1998. De atunci, trupa condusă de Alin Oprea lansează hit după hit şi reuşeşte să surprindă publicul în cel mai plăcut mod posibil, prin îmbinarea melodioasă a sunetelor care demonstrează profesionalismul şi originalitatea trupei.