"D- FANTASY" LA ÎNĂLŢIME ÎN FAŢA PUBLICULUI SPECTATOR DIN HERZOGENRATH

Ansamblul de dasnuri moderne “D-Fantasy”  al Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc” a reprezentat Bistriţa la manifestările cultural-artistice din Germania  desfăşurate cu ocazia Zilelor oraşelor înfrăţite cu Herzogenrath.

Tinerii dansatori s-au prezentat în faţa publicului numeros cu dansuri moderne şi coregrafii latino.

Datorită prestaţiei artistice din primul spectacol oferit publicului german, "D-Fantasy" a fost invitat să participe în show-ul “Musik für Millionen” organizat de artistul Mario Taghadossi, un bun interpret de muzică clasică şi nu numai din ţinuturile Iranului. Din program nu au lipsit nici solişti de muzică uşoară, ansamblul de dansuri  moderne şi coruri binecunoscute de către nemţi.

"D-Fantasy" s- a prezentat în Herzogenrath cu un dans modern, salsa şi un oriental, coregrafiile fiind semnate de Doris Gîţa, Mihai Pop şi Simona Baciu. Răsplata nu a întârziat să apară nici din partea publicului, artiştii fiind aplaudaţi minute în şir pentru evoluţia lor.

Spectacolele s-au încheiat de fiecare dată cu prietenii noi, legate în culise şi cu speranţa că în curând se vor mai organiza astfel de evenimente, dedicate în special tinerilor.

Mulţumim pe această cale municipalităţii şi în special domnului primar, Ovidiu Teodor Creţu pentru şansa acordată de a participa la un astfel de eveniment cultural. 

 

FLORIN SUCIU