YASMINA BUTILĂ - BISTRIȚA SE MÂNDREȘTE CU TINE!

In urma participarii la concursul Next Star din 22 septembrie Yasmina Ioana Butila va merge direct in finala

“Yasmina Butilă a venit din Bistrița și deși are numai zece ani, de patru practică acro-dance-ul, o combinație de balet și gimnastică ritmică. Fetița cu ochii azurii l-a impresionat atât de mult pe CRBL, încât juratul a rămas fără cuvinte și i-a dat Golden Starul concurentei, ceea ce înseamnă că Yasmina va merge direct în finală “ scriu cei de la Next Star.
În plus, Moș Crăciun a venit pentru Yasmina la “Next Star”, cu ninsoare, cadouri, brad și colinde. Deși e doar septembrie, platoul s-a umplut de zăpadă, iar jurații au început să-și ureze “Merry Christmas” atunci când Moșul și-a făcut apariția pe scenă, cu sacul în spate, spunând că vine de foarte departe. CadoulpentruYasmina? Bunica din Spania, care trebuia să ajungă acasă de sărbători. 
Yasmina Ioana Butila are 10 ani este eleva in clasa a-V-a la Colegiul National Andrei Muresanu din Bistrita.
Ea face gimnastica ritmica este legitimata la Liceul Sportiv din Bistrita, danseaza si face coregrafie inca de la varsta de 1 an.
Ea a participat la showul televizat de joi seara cu un numar de acro dance pe melodia Eroina de Carla’s Dreams. Momentul artistic combina elemente de gimnastica, dans modern si balet pentru care s-a pregatit singura.

Yasmina a participat în luna iunie a acestui an și la concursul de muzică și dans ”Aș dori să fiu o stea”, concurs organizat la Bistrița de către Palatul Culturii Bistrița, unde a reușit să obțină locul III pentru momentul său artistic realizat cu eleganță și profesionalism. 

Felicitări frumoasă domnișoară, Bistrița se mândrește cu tine !