TRUPA ”HARA” VA INCENDIA ATMOSFERA LA BISTRITZER OKTOBERFEST – EDIȚIA A II-A

Festivalul Bistritzer Oktoberfest, aflat la cea de-a doua ediție, se va desfășura pe pietonalul ”Liviu Rebreanu” și este organizat de Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” și Primăria Bistrița. Evenimentul va începe în 2 octombrie iar timp de 3 zile bistrițenii şi turiştii vor avea parte de multă bere, preparate tradiţionale bavareze, concursuri cu premii, muzică de bună calitate și multe, multe surprize.

De la festival, pe lângă premiile şi surprizele pregătite de organizatori, nu vor lipsi nici trupele de muzică cunoscute atât la nivel național cât și internațional printre care se numeră și ”Hara”, înfiinţată încă din anul 2000 la Cluj-Napoca, avându-l drept lider pe Flavius Buzilă (voce şi chitară acustică), originar din Bistriţa.

Trupa a fost remarcată imediat datorită creațiilor originale, extrem de inspirate, ce combină cu multă naturalețe elemente de rock alternativ, electro-pop, sonorități celtice și folclor românesc, cu versuri grăitoare, cu mesaj, într-o interpretare unică, personală.

”Hara” are în componența sa, pe lângă bistrițeanul Flavius Buzilă, pe Marius Aştilean – vioară, Valentin Muşat – chitară electrică, acustică, Radu Anghel – bass, Nunu Racris – tobe, percuţii.