SORIN HANGAN, REALES PREȘEDINTE AL PNL BISTRIȚA

Sorin Hangan a fost reales președintele Organizației Municipale a PNL. Singurul contracandidat a lui Hangan a fost Dorin Dobra, susținut în prinicipal de filiera PDL-istă anti-Turc.

La alegerile din sânul PNL Bistrița au fost prezenți 150 de membri.

Sorin Hangan a obținut 103 voturi, iar contracandidatul său Dorin Dobra  47 de voturi.

Prim-vicepreședinți au fost aleși consilierii municipali Florin Urîte și Tudor Filip, iar vicepreședinți – Dorin Drulea, Cristian Munthiu, Dorin Rus, Mioara Gaga-Seica, Ștefan Cicioc, Ioan Chiuzan, Doina Macarie, Ionel Ruști.

Fostul senator Dorin Dobra , spre deosebire de Sorin  Hangan, susținut de Ioan Turc, Diana Morar și Ovidiu Florean, a refuzat să-și țină discursul de la pupitru. Din sală, din fața scenei Dobra  a avut un discurs critic la adresa unor practici din partid legate de deschiderea organizației, dar și a modului în care au  fost desemnați cei care au ajuns în funcții.

Alegerile în organizația județeană  a PNL vor avea loc luna viitoare. La nivel național se ascute lupta din Ludovic Orban  și Florin Cîțu. Conform algoritmului de partid, județul va trimite aproximativ 100 -120 de delegați care vor alege președintele PNL pe țară.

Raimond Petruț, editor coordonator AS TV