POFTIŢI LA CUMPĂRĂTURI !

*S-a deschis Expo Bistriţa, ediţia de primăvară. Prezenţi peste 40 de expozanţi din România,Ungaria şi Republica Moldova

Timp de patru zile, pietonalul Liviu Rebreanu va fi animat de o nouă manifestare expoziţională. Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bistriţa –Năsăud, în parteneriat cu Primăria Bistriţa, organizează cea de-a 23-a ediţie EXPO BISTRIŢA, intitulată Primăvara Cadourilor, eveniment dedicat Sărbătorilor de Florii şi Paşti.

Expoziţia cu vânzare propune vizitatorilor o gamă variată de produse şi servicii, de la îmbrăcăminte, încălţăminte, cadouri, flori şi plante ornamentale, până la oferte de vacantă şi ultimele modele de autoturisme.

Târgul de Florii şi Paşti ,,Primăvara Cadourilor” reuneşte peste 40 de expozanţi, în cadrul saloanelor specializate:

Salon Bio & Beauty – produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri şi sucuri naturale etc);

Expo Grădina – plante şi puieţi, bulbi, seminţe, arbuşti, amenajări peisagistice;

Salon Vacanţă - pachete turistice;

Salon Auto – autoturisme, autoutilitare, moto-velo, sport;

Salon Tradiţional - artizanat şi produse tradiţionale”, ne-a comunicat Elena Bărbos, şef Compartiment Promovare şi Programe CCI BN.

Intervalul orar în care vizitatorii sunt invitaţi să-şi dea întâlnire cu expozanţii este următorul:

Miercuri, 2 aprilie 2014: orele 13.00-19.00;

Joi, 3 aprilie 2014 – Sâmbătă, 5 aprilie 2014: orele 10.00-19.00;

Duminică, 6 aprilie 2014: orele 10.00-15.00.

Pe lângă ofertele speciale puse la dispoziţie de expozanţi, pe parcursul celor trei zile vor fi organizate o serie de evenimente atractive, pentru cei mici şi cei mari deopotrivă: concursuri de desen, decorare ouă de Paşti, acţiuni în standul Centrului Europe Direct Bistriţa.

Vasile Bar, preşedinte CCI BN: Întotdeauna deschiderea expoziţiei este un prim semn că primăvara este cu noi. Aş vrea să mulţumesc celor peste 40 de expozanţi care au răspuns invitaţiei noastre şi sunt prezenţi la cea de-a 23-a ediţie. Sunt convins că această expoziţie va fi o reuşită, pentru că într-o mare proporţie cei mai mulţi dintre expozanţi au participat şi la ediţiile anterioare.

Ovidiu Frenţ, subprefect: Invit bistriţenii să vină, să viziteze standurile, totul este ok, pot să cumpere de la biciclete până la maşini şi care doresc chiar amulete şi brăţări purtătoare de noroc. Totul este fiscalizat, aşa că puteţi începe vânzarea.

Alexandru Pugna, vicepreşedinte CJ BN: Mă bucur că în prag de mare sărbătoare, întotdeauna, CCI BN ne invită a fi părtaşi la un eveniment deosebit ce are loc anual la Bistriţa. O expoziţie cu vânzare, o şansă extraordinară pentru locuitorii municipiului Bistriţa, dar şi ai judeţului, de a veni, de a vedea, dar şi de a intra în posesia lucrurilor pe care dumnealor le doresc, mai ales că se apropie această sărbătoare, şi cum spunea domnul subprefect, întotdeauna simţim izul de sărbătoare prin această expoziţie cu vânzare.