ONORABILUL CORNEL UDREA DIXIT: NU SUNTEM O ȚARĂ TRISTĂ, PLINĂ DE UMOR. SUNTEM O ȚARĂ CARE...NE RÂDEM TOATĂ ZIUA!

Cum nu place unul (una), ori este LBGTQ, ori mason ( masoanoaie) sau a supt, în formă continuată, de la popor, diverse produse cu un înalt grad de calorii, ce afectează.

A început, de cînd cu bombardamentele discrete din Ucraina, să se (re) acrediteze idee vînduților la americani, la globaliștii lui Soros, înhăiat cu Billgheiț, pentru cernobîlizarea Planetii.

Un senator, de altfel,flasc din toate punctele de vedere , este acuzat că ascultă Elton John în Salina de la Turda, unde nici pînă în ziua de azi, primăria nu și-a asumat răspunderea pentru undei capul lui M. Viteazul ! De unde nu-i fuego, nu ese fumî.

Un entuziast idiot, dar de bună-credință, a numito " femeia de fier a României" și i-a pus existența colesteroală în pericol: se interesează f. mulți de unde locuiește și pe ce cîmp își face siesta.

În țara aceasta sunt doar două personaje politice " adevărați patrioți, cu dragoste de neam și țară, luptători pentru popor care are curajul să zice adevărul". Ceilalți sunt, fie sub anestezie, ori maghiari.

O categorie ce vinde țara o formează aitiștii fără sex, religie, vînduți la cei amintiți mai sus ,folosind cuvinte cuneiforme casă nu le înțelege oameni simpli,de la orașe și sate, cum complotează împotriva lui Dumitru Coarne devenit milițian chirilic viral.

Nu suntem o țară tristă, plină de umor ! Dimpotrivă: ne rîdem toată ziua, cu gura pînă la curechi, fincăci ni se oferă cotidian prilejuri, ca de pildă, alegerea, prin votul parlamentului profund și cult, a unui birlic ,în înalta funcție de membru în curtea miracolelor constituționale, filiala Iosefini, numită și maidanul cu dragoste.

Are ministrul de la transporturi o filozofie tipică, specifică: " Și ce dacă merge încet ? Important că merge!" Îi doresc să o aplice în actul sexual. Cred că din asemenea non-cinetică, s-a născut și sindromul numit " tristețe post-coitum"

Un grup parlamentar, nefiletat, același pătrat ajitat, vorbește în numele poporului neatent, acesta, poporul,find ocupat cu șutitul din cireșul popii, și ne declară neutri. Eventual nutrii. Chiar dacă am ajuns la o etate a vrîstei mele, nu țin minte să fi fost neutru. Da, lesbian am fost, multă vreme,recunosc, iar acum la vîrsta amintită, dacă nu se mai poate cu brutalitatea, respect femeia, atît în cîmpul muncii cît și în modulul famiial, fiindcă atîta mi-a rămas și o ilustrată de la Sovata: " bucură-te, tu ești tata!"