NICI IMPRESIILE NU ÎNTÂRZIE SĂ APARĂ

Suntem un grup minunat, de vârste diferite, ne cunoaţtem de patru zile dar parcă ne ştim de-o viaţă! Nu există nu am sau nu pot, fiecare îşi împarte cu celălalt bucuria, tristeţea, gândurile, trăirile şi dorul; chiar dacă nu vorbim aceleaşi limbi!

Identitatea fiecărei ţări, folclorul, a strâns într-un mănunchi, artişti din întreaga lume, când spun artişti mă gândesc la bun simţ, sensibilitate aparte şi dăruire supremă. Spun aceste lucruri văzând evoluţia lor artistică pe scenă şi nu numai (asta pentru că nu există seară în care, atunci cand auzim o armonie de vioară, acordeon sau chitară, să nu fim în acelaşi loc şi cu acelaşi scop: de a ne cunoaşte mai bine cultura şi a comunica prin ea). Tot ceea ce cumulez în această Caravană sunt convinsă, ca şi artist, că aş fi avut nevoie de o viaşă să pot cunoaşte atâtea culturi, locuri şi oameni care să aibă acelaşi numitor comun: FOLCLORUL.

Toate acestea se datorează Uniunii Naţionale de folclor IGF, prin iniţiativa d.lui Preşedinte Prof.Dr. Dorel Cosma, un OM de cultură, care ştie ce înseamnă unitate şi pace în întreaga lume. Cu astfel de oameni nu am mai fi vorbit despre Babilon, ca despre o hara-babură, ci despre o armonie supremă!

Concluzii: vibraţi, simţiţi şi trăiţi....muzica face ca norii să se împrăştie!