IMPRESII DUPĂ FESTIVAL ...

Bună ziua Dorel, bună ziua Doris, bună ziua prieteni dragi...

 

Mulţumesc încă odată pentru primirea călduroasă şi pentru organizarea formidabilă a acestui eveniment important, la Bistriţa.

Cu toate că a fost un program destul de strâns şi temperaturile au fost enorme, grupului nostru german "Herzi´s" le-a plăcut foarte mult la Bistriţa. Ei s-au simţit bine, împreună cu ghidul lor Ştefan, cu Rareş, cu Doris (pe care au îndrăgit-o total).

Dar s-au bucurat mult şi de ospitalitatea acordată.

Impresia mea personală din anul acesta este, că au fost mult mai mulţi spectatori ca în cei doi ani dinainte. Au fost foarte multe standuri cu produse interesante pe tot pietonalul.

Am găsit foarte bună ideea, cum aţi organizat să se prezinte grupurile, mai ales în centru, animaţia cu Mexico, Israel, Belarus şi Germania.

Au fost grupuri de calitate superioară - Mexico, Belarus, Polonia,  Turcia şi Algeria. Dar şi celelalte grupuri să nu le uităm.

Vă dorim mai departe mult succes în tot ce faceţi pentru viaţa culturală a Bistriţei, multă sănătate şi să aveţi şi mai departe aşa mulţi tineri care apreciază portul şi dansul popular pe meleagurile natale dar şi în străinătate.

 Vă mulţumim încă o dată pentru invitaţie şi vă dorim puţin timp pentru relaxare, după aceste eforturi enorme din zilele trecute. 

 

Annemarie Wagner - preşedinta Asociaţiei de Folclor din Germania