FUEGO ȘI LIDIA BUBLE, LA BISTRITZER OKTOBERFEST 2016

Festivalul Bistritzer Oktoberfest, aflat la cea de-a treia ediție, este organizat de Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” și Primăria Bistrița și va începe în 30 septembrie, iar timp de 3 zile bistrițenii şi turiştii vor avea parte de multă bere, preparate tradiţionale bavareze, concursuri cu premii, muzică de bună calitate și multe, multe surprize.
Festivalul se va desfăşura pe scena mare din Piaţa Culturii, în faţa Palatului Culturii, unde vor avea loc spectacole folclorice, muzică uşoară, dar și o serie de concerte cu muzică de fanfară.
De la festival nu vor lipsi premiile şi surprizele. Astfel, ca și în ediția de anul trecut, vor avea loc o serie de concursuri: Aruncarea butoiului cu bere, Bere Viteză, Bere Cross și Karaoke, participanții fiind premiați în halbe de bere.
Pe scena mare vor urca, în fiecare seară, trupe de muzică cu specific bavarez dar şi ansambluri folclorice româneşti. Printre cei care ne vor încânta la serile de distracţie se numără Fuego, Lidia Buble, Maxim, Distinto și DJ Michael Star.