FLAVIUS BUZILĂ ȘI-A LANSAT PRIMA CARTE. ”DOMNU HARA”, O POVESTE FASCINANTĂ DESPRE LUMEA SCENEI

Bistriţeanul Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, şi-a lansat prima sa carte. În perioada stării de urgenţă artistul a lansat în mediul online o serie de parodii muzicale având ca temă centrală distanţarea socială şi izolarea la domiciliu pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. „Prima mea carte vi se datorează în mare măsură. Vouă, celor ce v-aţi regăsit şi vă regăsiţi în muzica mea şi a trupei HARA. Vouă, celor care îmi sunteţi prieteni virtuali pe Facebook sau Instagram şi mi-aţi scris la fiecare postare: Trebuie neapărat să scrii o carte cu toate astea! Vouă, celor care aţi dat mult mai multe like-uri şi share-uri la întâmplările astea decât la piesele noastre, ceea ce m-a frustrat de multe ori. Vouă, celor care mi-aţi scris că aţi râs cu lacrimi, fie că v-am făcut ziua frumoasă sau că aţi plâns, fie că v-am pus pe gânduri sau că v-am inspirat. Şi uite că până la urmă v-am ascultat şi am adunat aici întâmplări, gânduri şi emoţii din ultimii 20 de ani. E ca un jurnal, dar fără o cronologie exactă. E ca atunci când pur şi simplu stăm la poveşti, aşa, între prieteni. E o altă lume, dincolo de scenă sau mass media. E un ‘backstage’ unic, dar cât se poate de real. E o călătorie personală în care vă invit cu drag şi sunt fericit că veniţi cu mine. Let`s go!”, a declarat Flavius Buzilă.
Flavius Buzilă este un artist complex, cu o prezență inconfundabilă pe scenă și o atitudine vie și inspirațională în viața de zi cu zi. Profesor de engleză de mare succes la elevi datorită metodelor moderne și nonconformiste de predare, Flavius este puternic implicat în societate printr-o serie de proiecte culturale, sociale și de educație pe care le derulează prin Asociația Culturală Hara. Convins că nimic nu poate fi realizat fără un dram de „nebunie”, Flavius a provocat și s-a autoprovocat permanent, creând evenimente emblematice precum Noaptea Albă a Bisericii Evanghelice, la Bistriţa, 100 pentru România (cea mai mare trupă românească din istorie, formată din 100 de muzicieni), ROMANIA ROCKS sau festivalul Cluj Symphony Experience ale cărui experiențe muzicale unice au devenit virale de la ediție la ediție. Nici pandemia nu a reușit să îi învingă spiritul: Flavius s-a luat la trântă cu frica și deznădejdea scoțând din teacă umorul, o altă „armă” pe care o mânuiește cu măiestrie. Parodiile sale muzicale au înnebunit internetul, ajungând la sute de mii de vizualizări peste noapte și fiind considerate o adevarată terapie de către majoritatea followerilor săi din online. Tot comunitatea sa online este cea care l-a determinat sa își publice întâmplările și opiniile, astfel că, în vremea pandemiei, Flavius își face și debutul ca autor cu cartea „DOMNU` HARA”, o colecție savuroasă de întâmplări amuzante, dar și de gânduri și opinii sincere pe care artistul le împărtășește din dorința sa profundă de conectare și schimbare, de depășire a mentalităților distructive și promovare a educației cu empatie ca soluție la toate problemele care ne înconjoară.
Talentul literar l-am descoperit de-a lungul vremii şi prin textele pe care artistul le-a avut pe reţelele de socializare. Întâmplări adevărate, spuse unele cu umor, fac parte din această carte ce structurează o lume de pe şi dincolo de scenă. Îl felicităm pe Flavius şi îi dorim mult succes în continuare!

Cartea poate fi comandata aici:
https://hara.ro/