EXPOZIȚIE ÎN PREMIERĂ LA BISTRIȚA - ”ARTA METALULUI” - A COLECȚIONARULUI FLORIAN COȘOIU

În organizarea Palatului Culturii din Bistrița la Galeriile ”Casa cu Lei” a avut loc vernisajul unei expoziții inedite, în premieră la Bistrița sub genericul  ”Arta metalului” - a colecționarului bistrițean Florian Coșoiu. Colecția cuprinde, în general, opere de artă - locale și naționale, dar și internaționale - tablouri de valoare, mii de exponate din metal, medalii, insigne, cupe, diverse artefacte etc. Exponatele au fost adunate și clasificate de colecționarul bistrițean de-a lungul unei vieți, cu pasiune.

În prezența unui public avizat și doritor de asemenea expoziții de colecționari - au prezentat inedita și atrăgătoarea expoziție - directorul Palatului Culturii Bistrița, prof. dr. Dorel Cosma, prof. dr. Cornelia Gaiu, directorul Muzeului din Bistrița și istoricul de artă - prof. Vasile Duda.
De asemenea a mulțumit tuturor celor ce i-au prezentat expoziția cât și participanților - colecționarul bistrițean, domnul Florian Coșoiu.
Expoziția de colecții - ”Arta metalului” - poate fi vizitată de cei doritori spre a se îmbogăți cu noi cunoștințe și informații ale istoriei, științei și civilizației românești dar și europene, spre a-și instrui Ochiul și Spiritul iscoditoare de Nou și de Viitor.
Alexandru Cristian Miloș