DATELE PERSONALE ALE ROMANILOR, “PASTRATE” DE ISRAELIENI. CUM A FOST POSIBIL SA STIE TOTUL DESPRE FIECARE DINTRE NOI!

Putini stiau ca toate datele personale ale romanilor, inclusiv adrese, CNP, date despre sanatate, provenienta, geneaologie, se afla in posesia autoritatilor israeliene.

Totul este absolut legal pentru ca informatiile sunt “pastrate” in urma unei decizii a Uniunii Europene!

Absolut toate datele noastre personale au fost transferate pentru “pastrarea in siguranta deplina”, statului Israel. Fireste, ele vor fi tinute la curent in timp real. Aici intra toate categoriile de date personale, de la datele noastre de stare civila, CNP, adresa, locul nasterii, parinti, domiciliu, telefon, comunicatii electronice, copii, varsta lor, fisele medicale, afectiunile de care suferim, preferintele noastre... adica absolut TOTUL despre noi.

Nu exista nici o justificare pentru decizia de acum patru ani luata de Uniunea Europeana, dar ea a fost tinuta sub tacere, putini afland despre aceste lucruri!

Decizia CE a fost adoptata pe 31 ianuarie 2011, prin care se prevede transferul tuturor datelor personale ale cetatenilor tarilor membre UE catre Israel.

Singura justificare oferita a fost aceea ca Israelul raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor, in conditiile in care tarile membre, inclusiv Romania, au fiecare legi privind protectia datelor personale!

Persoana care a semnalat in mediul online aceasta situatie absolut incredibila a pus, de altfel, si o intrebare deosebit de pertinenta “Nu am gasit nicaieri reciprocitatea acestei masuri. Isi mai pune cineva intrebari legate de stapanii acestei Lumi?”

(Gabriel Niculescu)