CUM E TURC(UL) E ȘI...ORBAN(UL)

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, continuă să îl susțină pe Ludovic Orban la conducerea Partidului Național Liberal.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Ioan Turc și-a arătat în mod public susținerea față de Ludovic Orban.

,,Acum 4 ani, în cadrul congresului din 17 iunie, PNL își alegea liderul, Ludovic Orban, cu o majoritate covârșitoare: peste 3500 de voturi pentru. A urmat o perioadă cu rezultate foarte bune pentru partid: alegeri europarlamentare și prezidențiale câștigate, scoruri excelente la alegerile locale, iar, în urma alegerilor parlamentare, PNL este principala formațiune politică aflată la guvernare. Ludovic Orban a fost premierul care a deschis o perspectivă modernă pentru liberalismul din România, în pofida tuturor dificultăților unui an pandemic. Ne-am recâștigat respectul în cadrul instituțiilor euroatlantice, știrbit prin atâtea încercări ale stângii de a deturna parcursul democratic al țării”, a precizat Ioan Turc. 

În opinia liderului liberalilor din Bistrița-Năsăud, dacă Ludovic Orban va obține un nou mandat de președinte, Partidul Național Liberal va avea ocazia să continue ”un traseu politic de succes și să reconfirme în fața electoratului”.

Raimond Petruț, editor coordonator AS TV