CORNEL UDREA : UNII ACCIDENTEAZĂ GRAV LIMBA ROMÂNĂ!

Știți cum suntem noi pe facebook ? Din studio suntem informați că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.Reporterița ajunge la locul accidentului, după ce resturile mașinii și, eventual , ale pasagerilor au fost adunate și locul curățat. Ea relatează cu lux de amănunte ce și cum.
Așa și noi: comentăm aprig, unii accidentînd grav limba română, sau scriind despre ce-i Aici, de Acolo, din a doua patrie o muerte, ceea ce s-a întîmplat: o demonstrație, o afirmație tîmpită a unui politician tîmpit, o șmechereală de ministru, o poticnire de guvern, dar și oribilul comportament față de tensimanul-martir, sau palma dată peste botoxul une gagici de top, kazahstaniada " Davai fotoghin !", toate la un timp trecut, consumat, nimic în timp real, niciodată înainte de declanșarea unui eveniment așeptat, prognozat.
Cu asta suntem ținuți într-o bulă consistentă, ermetică,departe de adevăr, ni se oferă spre comentarii ce vor ei și privesc amuzați cum ne încăierăm, în încercarea de a dovedi vinovăția, sau nevinovăția unui șofer, sau a altuia, într-un ACCIDENT PE CARE NU L-AM VĂZUT !