CORNEL UDREA: Ce se întîmplă cu voi, dragii mei protestatari ?

Ce se întîmplă cu voi, dragii mei protestatari ? Ați trecut la jupuirea lui Arafat, masca vă taie din porția de aer, 20% azon,30% oxigen, 50% LIBERTATE, dacă vă spun șoșocii că vaccinurile sunt expirate, făcute pentru a se întroduce cu acul, telefonia mobilă în ADN, iar medicii sunt criminali, mînuind cu cinism același oxigen, dar de astă-dată, pur, pentru a elimina oamenii, mai ales vîrstnicii, balast pentru nacela socială, îi credeți pe cuvînt, chiar dacă sunt dintre aceia care citesc pe silabe, urmărind cu deștiul literele ?
Parte a poporului este masa ideală de manevră și manipulare. Puținul de carte, de exercitiu al gîndirii, iobăgia media ( cele două televiziuni și grupurile de dezinformare) transformă forma în conținut și individul în aritmetică de turmă.
Sub nasul nostru apatic și care nu mai simte mirosul de mizerie politică, de săptămîni întregi, cîțiva gușteri de partid se bat ca chiorii pe putere. Pe ministerele cu bani, pe viitoarele fonduri ce vin din Europa, de care unii ne vor scăpați, pentru că românul are 7 vieți în pieptu-i de alarmă, cîte una pentru fiecare zi a săptămînii, fiindcă se descurcă el și fără euroii sataniști !
Ne uităm tot timpul în curtea vecinului, să vedem cîți morți are din pandemie, nu vedem, nu vrem să vedem că suntem insulă pe fundul unei mări secate.
În fond de ce vă stric eu dimineața ? Fiindcă vreau să vă întreb: ce pizda mă-sii s-a întîmplat cu obsesia națională a celor 40% la pensie și cu dublarea alocației pentru copii ? Noua alianță maro vă dă 11%, teoretic, și voi sunteți mulțumiți ! Se atinge cineva de pensiile speciale, de această uriașă afacere, la care au pus umărul,chiar oamenii legii ? Nu, și nici nu se va întîmpla,fiindcă nu suntem noi cei care să le dăm cu piatra-n geam. Noi facem pronosticuri, ne înfierbîntăm, cine iese, cine stă ! Ce fac ei ? Vor să rotească șefia în scrînciobul porcăriei, cu nădragii jos, cu batistutză roz și pumnișori ridicați, de parcă NOI NU EXISTĂM !
În 31 de ani, țara a avut 700 ( șaptesute !) de miniștri. Schimbați cam la 16 luni. Au apucat să taie niște panglici, să mănînce cu lingura, să abramburească învățămîntul, de pildă. La ora actuală, în țara asta există 3000 de școli părăsite,părăginite, niște ruine. Aceasta este o problemă de rezolvat, nu îmbufnarea lui ăla mic, Cîțu, că i se ia jucăria, sau că bărbierul lui Marcel a făcut covid !
Îi doare în cur că inflația dă semne de obezitate, că oamenii nu au lemne de foc, în timp ce se rașchetează pădurile, în măgăoaiele de blocuri comuniste e frig și va fi același frig , de tristă amintire, fiindcă politicienii se ocupă de toate și nu specialiștii.
Mai bine antivacciniști, decît comuniști ! Valul al patrulea al pandemiei dă deja tîrcoale, ca lupul la stînă. Nici morți noi nu ne vaccinăm !
Nu poți conduce țara cu oameni care se chinuie la bacalaureat, apoi în 5 ani au și doctoratul, cu oameni care pleacă la drum cu frîna de mînă trasă !