CONCERT EXTRAORDINAR DE BOBOTEAZĂ LA PALATUL CULTURII! MELOMANII BISTRIȚENI AU AVUT OCAZIA DE A RESPIRA AERUL MUZICAL AL MARELUI CONCERT DE LA VIENA!

Primăria Municipiului Bistrița și Palatul Culturii Bistrița au organizat, conform tradiției, un eveniment deosebit menit să marcheze într-o atmosferă de sărbătoare începutul noului an 2019 !

Gătită de sărbătoare, sala de spectacole a Palatului Culturii, a fost ocupată de bistrițenii melomani, Concertul de Bobotează dovedindu-se a fi, după mulți ani de prezenţă constantă, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de la început de an.
Evenimentul dedicat sfintei sărbători de Bobotează s-a derulat cu casa de bilete închisă, biletele fiind epuizate încă de la finele anului 2018. 
Orchestra dirijată de Alexandru Ilie, a adus pe scena Palatului Culturii Bistrița atmosfera de sărbătoare din marile capitale muzicale, cu lucrări de Strauss, Ceaikovski, Brahms, Doga și Emile Waldteufel.
În mesajul de deschidere, prof.dr. Dorel Cosma, managerul instituţiei gazdă, a transmis mesajul artiştilor la început de an, invitându-i pe bistriţeni să fie prezenţi, în continuare, la toate acțiunile culturale ce urmează a fi organizate în acest an.
Urări de Anul Nou au fost adresate publicului prezent și de către edilul orașului, Ovidiu Teodor Creţu, care a ținut totodată să mulțumească întregii echipe de la Palatul Culturii pentru organizarea și atmosfera creată în această zi de sărbătoare. 
A urmat apoi spectacolul propriu-zis, în două părţi, cu o pauză de închinare a unui pahar de şampanie oferit de organizatori în holul instituţiei.  
La finalul acestui eveniment deosebit, prestaţia artiştilor a fost aplaudată minute în şir de spectatori. 
În 2019, la început de an, bistriţenii au avut ocazia, de a respira aerul muzical al marelui concert de la Viena.
DORIS COSMA