COLINDE ȘI CÂNTECE DE CRĂCIUN ÎN INTERPRETAREA CORURILOR REUNITE ”APPASSIONATA” ȘI ”VIVA LA MUSICA” LA PALATUL CULTURII!

Magia Crăciunului a fost adusă la Palatul Culturii de corurile reunite  ,,Appassionata” și ”Viva la Musica”. A fost un concert pentru publicul bistrițean.
Într-o sâmbătă de decembrie, 15, pe scena Palatului Culturii din Bistriţa, membrii coralelor „Appassionata” a Palatului Culturii din Bistriţa şi „Viva la Musica” din Cluj-Napoca şi-au reunit paşii şi sufletele spre a oferi un regal de colinde şi cântece de Crăciun, într-un concert sărbătoresc, de ani de zile devenit tradiţional în apropierea Sărbătorilor Sfinte ale Crăciunului şi ale Anului Nou 2019. 
Conduse cu pricepere şi muzicalitate, cu tact pedagogic şi cu iubire de prof. Francisc Mureşan, coruruile au încântat publicul prezent cu un program ce a cuprins în prima sa parte colinde tradiţionale româneşti: „O, ce veste minunată”, „Trei păstori”, „Bună dimineaţa la Moş Ajun”, „Steaua sus răsare”, „Domn, domn să-nălţăm”.  În partea a doua a programului coral, corul a interpretat, în aplauze repetate, colinde internaţionale în limba engleză şi germană, celebrele: „Stille Nacht”, „O, Tannenbaum”,  „Jingle bells” ş.a.
   La final, membrii corurilor și sala plină de bistriţeni şi-au urat unii altora tradiţionalul „La mulţi ani 2019!”
DORIS COSMA