BISTRIŢA LA TELEVIZIUNEA DIN MILANO

La finalul săptămânii precedente, directorul Centrului Cultural Municipal Bistriţa, prof.dr. Dorel Cosma a fost invitat la televiziunea româno-italiană din Milano-Italia. Emisiunea folclorică, moderată de bistriţenii Mihai şi Raul Turda a fost urmărită de numeroşi români stabiliţi în Italia sau în alte părţi ale lumii. Dovada o constituie telefoanele şi mesajele primite din Roma, Bari sau chiar din Australia. 

În cadrul emisiunii s-au prezentat imagini din Bistriţa de la marile manifestări folclorice derulate în oraşul nostru, secvenţe din spectacolele ansamblurilor "Cununa de pe Someş" şi "Balada" dar şi prezentarea revistei "Conexiuni" a Centrului Cultural Municipal Bistriţa. Discuţia a continuat cu prezentarea marilor acţiuni culturale ale anului 2014 atât în municipiul Bistriţa cât şi la nivel internaţional. 
A fost o publicitate deosebită pentru municipiul nostru şi un început de colaborare între acest post de televiziune şi Centrul Cultural Municipal. În acest sens urmează ca pe parcursul acestui an, artiştii şi scriitorii din cadrul C.C.M. să realizeze la Milano o manifestare artistică dedicată tuturor românilor stabiliţi în această parte a Italiei. 
REDACŢIA BC