ÎN STILU-I CARACTERISTIC, CORNEL UDREA NE EXPLICĂ CUM S-A OBȚINUT FACILITIZAREA LECȚIILOR DE PATRIOTISM

La un momentdat, Ceaușescu, pentru a le arăta capitaliștilor ce copii școliți avem noi, a dat, pe șestache, un ordin de partid: nimeni nu mai rămîne repetent ! Doar nu era profesorul prost să își fută vara cu zadarnice meditații. Punea un 5 și copilul trecea, indicația de partid se respecta ! ! Roadele, tîrzii,se văd acum, alături de altele din Pomul Cunoașterii.
Mulțumim feizbuc: cu tine sa opținut facilitizarea lecților de patriotism, date 9, de mătuși din Spania,, Grecea și Italea de la care de ce să cerem scuze, căci nimeni nu a mușcat-o pe ziaristă de mîna sa, sa automușcat !?
Da, mue UE: a luat austrialopitecii lemnele românești, cu japca. Nui adevărat, nu guvernul Năstase, chiar el însuț a semnat colaborarea cu aostrecii, de la Haushoffer, pentru exploatarea lemnului. UE a trimis bandiți să taie pădurile noastre, dacă întrebi braconierii, drujbarii ceva pe românește nu știu.
Ne-a făcut slavii lor ! Am citit cu indicnare cum este explotați și români care muncește la carne în Germania, într- adevăr, este singura fabrică de produse din carne, unde omul este exploatat de către om ! Nicăieri în lume nu se mai întîmplă !
Ne-a jefuit UE, a dat de lucru în Europa la vreo 3 milioane de români, care au plecat doar cu buletinul și ne batjocuresc cînd tocmai au dat, în luna noiembrie, 913 milioane de €, pentru finanțarea activității a 800.000 de fermieri români. A onorat, nerambursabil, numai în 2021, 4550 de proiecte dintre care 3999 rurale.
Da, ei sunt de vină, că în Lume 970 de milioane de oameni trăiesc sub pragul,sărăciei, cu 2 $ pe zi, lovi-i-ar asteroidu' lui Leonard Capră !
Apropo, omicronul ăsta nu egzistă: îi zice ei așa, să ne înspăimînteze, să nu ne lase să fim liberi, da' e numai o răceală ! O spun consacrații noștri virusologi, parlamentari prin vocație.
De ce tace guvernanții chitic, cînd lumia a început să vrea ieșire din UE ? Mi-e mai aproape taigaua decît Brucselu ! Dacă vin, se duce fieștecare ,direct, la locul unde a lăsat balalaica aia, cu două grifuri jumelate
Ști de ce mă bucur dacă o să merem iar cu pașaportu'la Haiducsobosloi ? Că și ungurii o să trebuiește să intre cu pașaport în Ardial !