”BERE GRATIS” VA ÎNCÂNTA PUBLICUL LA ”OKTOBERFEST” DE BISTRIȚA !

Inapoi la stiri

”BERE GRATIS” VA ÎNCÂNTA PUBLICUL LA ”OKTOBERFEST” DE BISTRIȚA !

La marele eveniment organizat de Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” - ”Oktoberfest” 2014 - va participa și cunoscuta formație pop-rock, ”Bere Gratis”, fondată încă din anul 1998 la București.

Deși numele "Bere Gratis" duce inițial cu gândul la vară, soare, mare, bere, tinerețe și distracție, treptat publicul s-a obișnuit cu muzica formației în care se regăsesc și iubirea, prietenia, declarațiile de dragoste și familia. Toate acestea abordate printr-o muzică de calitate făcută cu profesionalism, seriozitate și respect pentru "Măria Sa, Publicul", într-un stil inconfundabil ce poartă marca celebrei formații.

În 1998, trei baieți, unul vocalist, unul la clape și unul la chitară, pe numele lor: Miță, Robert și Marius, s-au gândit să fructifice pasiunea și talentul lor pentru muzică și să formeze o formație rock. Le trebuia însă un basist și un tobar. Pe basist l-au găsit ușor pentru că îl cunoșteau deja. Pe Magga l-au racolat din Conservator.

Inițial, nu știau cum se vor numi, dar un prieten i-a sfătuit să-și spună ”Bere Gratis”, pentru a atrage lumea la concerte. Au fost probleme când titulatura grupului a apărut pe primul afiș de concert, pentru că organizatorii s-au trezit cu o armată de tineri entuziaști și însetați de Bere Gratis! Între timp, lumea a învățat că la concertele ”Bere Gratis” e rost de muzica bună, nu de băutură.

”Bere Gratis este o trăire perpetuă. Chiar și momentele mai puțin plăcute, cu siguranță au un rost în ecuația unui grup muzical. Suntem mai mult decât mulțumiți. Am realizat însutit față de ceea ce ne-am propus în faza inițială. Să ne dea Dumnezeu inspirație că, restul e partea cea mai ușoară”, a spus vocalistul trupei, Miță, în unul dintre interviurile acordate.