”D-FANTASY” A STRĂLUCIT PE PIETONALUL ”LIVIU REBREAU” DIN BISTRIȚA

Inapoi la stiri

”D-FANTASY” A STRĂLUCIT PE PIETONALUL ”LIVIU REBREAU” DIN BISTRIȚA

În data de 17 iulie, pe pietonalul ”Liviu Rebreanu” din Bistrița, a avut loc premiera spectacolului de muzică și dans, susținut de noua trupă de dans modern din cadrul Centrului Cultural Municipal Bistrița, ”D-Fantasy”, sub coordonarea coregrafică a doamnei Doris Gîța.         

Având o experienţă artistică, mergând de la dansul popular la varietăţi ale dansului modern, Doris Gâţa a îmbinat în spectacolul pe care l-a gândit exoticul costumelor, cu dinamicitatea mişcării şi, nu în ultimul rând, frumuseţea plastică a fiecărei scene, a fiecărui fragment, aparent un tablou încântător ca estetică.

Efectele de lumini şi soliştii de muzică uşoară: Andrada Băieşiu, Izabela Miron, Anamaria Stăviţa, Alexandra Pâslariu, au conturat excelentul tablou muzical – coregrafic oferit de “ D FANTASY”. Finalul spectacolului a aparţinut tânărului interpret de la Cluj – Emanuel Cârstea care în acelaşi ton cu întregul program, a creat multă bună dispoziţie invitându-i pe cei prezenţi să participe activ la fiecare piesă. De menţionat şi contribuţia coregrafului Anghel Ionescu care a trasat câteva linii directoare specifice artei profesioniste. O producţie artistică completă a Centrului Cultural Municipal : dans, muzică, costume, efecte, sonorizare şi în prezentarea la fel de profesionistă a doamnei  Daniela Bulcu şi domnului Mihai Berbunschi.

Sub genericul “DANCE TO EXPRESS, NOT IMPRESS” , spectacolul a reprezentat un real succes, bucurând câteva sute de spectatori adunați în fața scenei și totodată şi terasele pline de pe pietonal, care au fost martorii unui excelent spectacol de muzică şi dans.