DANSATORII ARĂDENI DE LA DOMA ART STYLE PREMIAŢI LA CAMPIONATUL NAŢIONAL DANCE STAR ROMÂNIA

Inapoi la stiri

DANSATORII ARĂDENI DE LA DOMA ART STYLE PREMIAŢI LA CAMPIONATUL NAŢIONAL DANCE  STAR ROMÂNIA

     Competiţia  de dans cu cel mai mare număr de participanţi (peste 1400 dansatori şi peste 500 de coregrafii ) , Dance Star România s-a desfăşurat în zilele de 1 şi 2 Martie la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

    Asociaţia cultural-artistică Doma Art Style din Arad, coordonatori fiind bistriţeanul Dorian Cosma şi soţia sa, Maura,  a fost prezentă la această competiţie cu două trupe de dans X-Style Kids şi X-Style, ambele trupe concurând la disciplină “Urban Dance Styles”.

    Dansul “ Purpose “ a celor de la X-Style a ocupat   locul  al 2-lea  la categoria “grup-  seniori” (peste 16 ani) . Un rezultat lăudabil şi meritat pentru  tinerii arădeni care reuşesc să îmbine cu succes şcoală (unii chiar munca)  cu performanţa în domeniul dansului. Cei care au dansat sunt :  Carp Radian, Bociort Dinu, Chindriş Cătălin, Piros Andreea, Morgociu Andreea, Bunaciu Andreea,  Terpe Gloria, Balog Edina,  Garbovan Diandra, Trandafir Cătălina, Aionesi Irina şi Horga Ioana

   La categoria “grup-children” (8-12 ani) , deja bine cunoscuţii dansatori de la X-Style Kids au reuşit lăudabilă performanţa de a se clasa pe primul loc cu dansul  “Little Soldiers”.  Acest  rezultat vine ca o confirmare a seriozităţii cu care micuţii dansatori se antrenează şi evoluează de la o competiţie la alta. Emoţiile celor mici au fost împărţite şi cu părinţii acestora care mereu sunt alături de ei şi se bucură la fel de intens de rezultatele obţinute. Pentru X-Style Kids au dansat : Ciucea Diana, Borod Maya, Petran Maya, Negoescu Denis, Petrutiu Tudor, Gal Melisa, Păcurar Sabrina, Lupsity Mara, Somlea Matia,  Cimpian Patrick, Zihalahy-Tasy Jessica şi Văcaru Mădălina.

  Ambele trupe sunt pregătite de coregrafii Maura şi Dorian Cosma care sunt mândrii de rezultatele obţinute de elevii lor.

   Următoarea provocare pentru dansatorii arădeni ar fi faza mondială a acestei competiţii, întrucât aceste rezultate îi califica şi le dă dreptul de a reprezenta România la Porec în Croaţia.

     Aici găsiţi şi lista calificaţilor DanceStar România 2014 

http://www.dancestar.org/wp-content/uploads/2014/03/WDM.pdf

 

REDACŢIA BC