CONCERT DE BOBOTEAZĂ ONLINE - REMEMBER 6 IANUARIE 2020!

Inapoi la stiri

CONCERT DE BOBOTEAZĂ ONLINE - REMEMBER 6 IANUARIE 2020!

Conform tradiției,  în data de 6 ianuarie, la Bistrița,  printr-o atmosferă de sărbătoare, se marchează începutul noului an și totodată începutul unei noi serii de evenimente culturale prin binecunoscutul eveniment intitulat ”Concert de Bobotează”.

 Restricțiile impuse și în acest nou an 2021, ne obligă ca de această dată să-i  invităm pe toții iubitorii genului de muzică clasică să vizioneze momentele artistice atât  în mediul online, pe paginile oficiale ale Palatului Culturii Bistrița, Facebook , YouTube sau www.palatulculturiibistrita.ro  cât și la posturile de televiziune  AS-Tv  și  Sângeorz-Tv.

Puțin din atmosfera vieneză -  muzică și decor, se va resimți,  în acest an,  în casele dumneavoastră, acolo unde, sperăm noi  să reușim să aducem bucuria și emoția unui  mult îndrăgit și așteptat concert de început de an.

Secvențele pe care le veți urmări de această dată, fac parte din Concertul de Bobotează derulat în anul 2020, pe scena Palatului Culturii,  susținut de Orchestra Operei Brașov,  dirijată de Alexandru Ilie, cu lucrări de Strauss, Ceaikovski, Brahms, Doga și Emile Waldteufel.