ALL STYLES DANCE

Inapoi la stiri

ALL STYLES DANCE

DORIAN COSMA - ROMÂNIA

A descoperit dansul de la vârsta de 6 ani prima pasiune fiind dansul folcloric românesc. În perioada liceului a început să practice dansul modern, începând astfel să se axeze şi să se perfecţioneze pe acest gen urmând, mai apoi, să aprofundeze şi dansul hip hop.
În 1999 a înfiinţat trupa arădeană X-STYLE, alături de care a evoluat ca dansator şi coregraf. În 2007 a pus bazele Asociaţie culturale “Doma Art Style” din Arad. Realizările în domeniul dansului sunt legate de premiile naţionale şi internaţionale obţinute cu trupele X-Style, X-Style Kids si X-Style Mini Kids.
În 2016 şi 2017 la “World Dance Masters” în Croaţia a primit premiu pentru cel mai bun instructor – coregraf.
Prezent la 5 ediţii ale Campionatului Mondial Hip Hop Internaţional, desfăşurate în SUA, a realizat, cu trupa X-Style Kids, calificarea în semifinala mondială atât în anul 2016, în Las Vegas cât şi în anul 2017, în Phoenix.
Cele mai recente realizări, sunt câştigarea premiului special pentru ceea mai bună coregrafie, cu trupa X-Style Mini Kids, la Dance Star România 2018 si 2019, câştigarea campionatului naţional Hip Hop Internaţional la categoria juniori cu X-Style Mini Kids, precum şi câştigarea competiţie World of Dance România, unde a primit marele premiu “Superstar Champions” atat în 2018 cu trupa X-Style Kids cât şi în 2019 cu trupa X-Style Mini Kids.