FREESTAY, RICKY DANDEL ȘI MANFRED SEILER LA OKTOBER SHOW 2017

Inapoi la stiri

FREESTAY, RICKY DANDEL ȘI MANFRED SEILER LA OKTOBER SHOW 2017


În perioada 29 septembrie1 octombrie, Bistriţa găzduieşte o nouă ediţie a Festivalului Oktober Show. Râuri de bere, cârnaţi bavarezi, plăcinte şi strudel, concursuri şi jocuri bavareze cu premii vă aşteaptă în faţa Palatului Culturii. Muzica şi dansurile vor fi aduse de invitaţi speciali, amintind aici pe Ricky Dandel şi Manfred Seiler, cei doi artişti venind la Bistriţa cu un concert unic, „Legendele săseşti din Transilvania”. Ricky Dandel nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti români stabliţi în străinătate, iar Manfred Seiler, alias Dragon of Transylvania este un artist îndrăgostit de ţinuturile noastre, interzis la radio şi TV în perioada comunistă datorită crezului său. Ambii artişti vin special din Germania pentru acest moment şi vor oferi un adevărat regal de cântece tradiţionale săseşti, hituri internaţionale întrt-o interpretare originală şi cântece tradiţionale de dans şi petrecere tipice serbărilor Oktober Fest.
De asemenea, la Bistriţa vine una dintre cele mai îndrăgite trupe ale momentului FreeStay, având ca solit vocal pe Ristey, cel care ne aşteaptă în fiecare zi din timpul săptămânii la emisiunea „Prietenii de la ora 11”, de pe Antena 1. Trupa FreeStay reprezinta o revenire a lui Florin Ristei pe piaţa muzicală românească.
Acesta a debutat în anul 2000, cu piesa „Dana”, alături de trupa Amici. În 2013 Florin devine câştigătorul concursului XFACTOR. Freestay este una dintre cele mai bune trupe de cover din ţară ce interpretează aproape toate genurile muzicale: de la pop, pop rock pana la muzică populară.
Pentru prima dată, după cum ne informează managerul Palatului Culturii, Dorel Cosma, Festivalul Fanfarelor va avea loc îmn aceeaşi perioadă cu Oktober Show, la Bistriţa poposind atît fanfare din ţară, cât şi din Bulgaria şi Ungaria.


Menuţ Maximinian