DORIAN POPA ÎN CĂUTAREA TINERELOR TALENTE, LA BISTRIȚA !

Inapoi la stiri

DORIAN POPA ÎN CĂUTAREA TINERELOR TALENTE, LA BISTRIȚA !

Palatul Culturii Bistrița organizează în 1 iunie, 2017, concursul de muzică și dans pentru copii ”AȘ DORI SĂ FIU O STEA” . Preşedintele juriului va fi Dorian Popa, actor şi cântăreţ, fost membru al trupei LaLa Band şi unul dintre protagoniştii serialului “Pariu cu viaţa”. 

Vineri, 19 mai, ora 17:00, va avea loc preselecția ”Aș dori să fiu o stea”, dintre toți cei înscriși se vor alege 20 de concurenți care în 1 iunie, de Ziua Copilului, își vor demonstra talentul în fața juriului și a publicului bistrițean.

Premiile din acest an: Locul I - 700 euro; locul II - 500 euro; locul III - 300 euro.

De asemenea, în această zi specială dedicată tuturor copiilor, vor fi prezenți la Bistrița - X-Style Kids Arad - coregrafi Maura și Dorian Cosma, o trupă care mereu reușește să impresioneze juriul și publicul la concursurile naționale și internaționale.  La finalul lunii mai vor fi în Croaţia la  World  Dance Masters şi în august, spera să ajungă, pentru al treilea an consecutiv, la cea mai importantă competiţie de nivel mondial: Hip Hop Internaţional, Phoenix –Arizona, SUA. 

De Ziua Copilului însă, vor fi la Bistrița și vor încinge atmosfera cu un show extraordinar !

Dorian Popa va susține și un concert, la finalul concursului, alături de toți concurenții concursului ”Aș dori să fiu o stea”, ediția cu numărul II. 

18 MAI - ultima zi pentru înscriere ! 

 

DORIS COSMA