PELICULA ”ANA, MON AMOUR” A AVUT PREMIERA VINERI LA BERLIN

Inapoi la stiri

PELICULA ”ANA, MON AMOUR” A AVUT PREMIERA VINERI LA BERLIN

Ana, mon amour" a avut proiecţia de gală aseară, la Berlinale Palast, în prezenţa unui public numeros, care a umplut cele 1.400 de locuri.

Câştigător al unui "Urs de Aur" la festival pentru "Poziţia Coplului", Călin Peter Netzer a fost aplaudat la scenă deschisă, iar echipa filmului de asemenea. Diana Cavallioti a strălucit pe covorul roşu într-o rochie verde, lungă şi foarte elegantă. Alături i-au fost, la fel de eleganţi, Mircea Postelnicu, Vlad Ivanov, Adrian Titieni, dar şi co-scenarista Iulia Lumânare, scriitorul Cezar Paul Bădescu, directorul de imagine Andrei Butică, Codin Maticiuc (co-producător), Dana Bunescu (montaj), precum şi producătorii Jonas Katzenstein şi Leo Maximilian.

După o pauză de un an, timp în care nu a fost prezentă în competiţia oficială de la Berlinale, România revine cu „Ana, mon amour”, în regia lui Călin Peter Netzer. După ce a câştigat, în 2013, Ursul de Aur cu pelicula ”Poziţia copilului”, regizorul Călin Peter Netzer revine pe marile ecrane cu un film ce explorează dinamica celor mai importante relaţii din viaţa unui om. ”Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. 

Filmul a fost selectat în competiţia oficială a celei de-a 67-a ediţii a Berlinalei (9-19 februarie) şi va putea fi vizionat în cinematografele din România din 3 martie.
DORIS COSMA

Sursa: http://www.mediafax.ro/cultura-media/filmul-ana-mon-amour-regizat-de-calin-peter-netzer-proiectie-de-gala-vineri-seara-in-cadrul-festivalului-international-de-film-de-la-berlin-16164839