PRIMARUL OVIDIU TEODOR CREȚU A DAT OFICIAL CEP BUTOIULUI CU BERE

Inapoi la stiri

PRIMARUL OVIDIU TEODOR CREȚU A DAT OFICIAL CEP BUTOIULUI CU BERE

După ce anul trecut a avut loc prima ediţie a Festivalului „Bistritzer Oktoberfest”, iniţiată de directorul Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc”, Prof.Dr. Dorel Cosma, aceeaşi instituţie a pregătit și anul acesta o amplă manifestare, echivalentă cu sărbătoarea germană a berii, a crenvurştilor, a feluritelor concursuri şi a veseliei.

În a doua zi de festival a avut loc o impresionantă paradă în lumina torţelor, a fanfarelor şi majoretelor pe traseul: Prefectură – Piaţa Petru Rareş – scena mare de pe pietonal, care a precedat deschiderea oficială a evenimentului, cu lovitura de baros a primarului Ovidiu Teodor Creţu.

Pe scena de pe pietonal au urcat o parte dintre formaţii, invitați special pentru eveniment dar și directorul Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc”, Prof.Dr. Dorel Cosma și Primarul Municipiului Ovidiu Teodor Creţu care au deschis oficial evenimentul în sunetele tobelor, cu bere iar în aplauzele mulţimii au închinat în cinstea bistriţenilor pe care i-a invitat să se bucure de bere şi de muzica de bună calitate.

După deschiderea oficială, seara a continuat cu un moment coregrafic al dansatorilor D'Fantasy - în coregrafia doamnei Doris Gîța -  după care pe scenă au urcat Anca Pârlea Band din Brașov și trupa bistriţeanul Flavius Buzilă, ”HARA”.

Programul continuă și astăzi cu:

Ora 14:00: Muzică DJ. Animaţie – Teatrul ”Al. Misiuga”

Orele 15:00 – 17:00: Fanfara şi majoretele din Ungaria, Câmpia Turzii, Tg. Secuiesc, Fanfara Baptistă, Fanfara Garnizoanei Bistriţa, Gherla

Orele 16:30 – 17:00: Concurs – Ştafeta butoaielor

Orele 17:00 – 18:00: Concert extraordinar susţinut de orchestra “Valahia” şi majoretele din Giurgiu

Orele 18:00 – 19:00: Seară româno-germană – Cununa de pe Someş, D’Fantasy, Balada

Orele 19:00 – 20:00: Concert Ovidiu Ţurcă Band

Orele 19:30 – 20:00: Concurs

Orele 20:00 – 22:00: Concerte Roxana Nemeş, Maxim, Ruby

Ora 20:00: Fanfara din Ungaria, CCM Band, D’Fantasy, Teatrul “Al. Misiuga”, Cununa de pe Someş, Balada (Teatrul de vară)

Ora 21:00: Concurs