GALA BISTRIȚA ROCK – EDIȚIA A II-A – AUGUST 2015

Inapoi la stiri

GALA BISTRIȚA ROCK – EDIȚIA A II-A – AUGUST 2015

În Pădurea – Parc – Schullerwald – mii de bistrițeni au participat cu elan tineresc la cea de-a II-a ediție a Galei ”Bistrița Rock” în 8 și 9 august – 2015.

Ca un fapt inedit – evenimentul muzical – a fost deschis de o paradă pe două roți, a motocicliștilor de la diferite cluburi din țară – pe traseul Kaufland – B.dul Independenței – Complexul Schullerwald. Și prof.dr. Dorel Cosma – directorul Centrului Cultural Municipal ”G.Coșbuc” s-a aflat printre admiratorii cursei și a spectacolelor de muzică rock.

Gala a cuprins 2 zile – în prima zi – pe scena în aer liber – din Pădurea Schullerwald evoluând – Diana Pora (Open Stage), Hemera’s, All4one și Whispering Woods din Cluj-Napoca – cu Alexandra Burcă (soprană), Corina Hamat (mezosoprană), Cătălina Popa (flaut), Radu Tofan (clape), Alex Dascăl (tobe), Istvan Vlădăreanu (bass) și Doru Căilean (chitară).

Duminică, 9 august – Gala Rock Bistrița – a avut ca și cap de afiș – trupa bucureșteană ”Cargo” – cu refrene și cântece – hituri celebre: ”Dacă ploaia s-ar opri”, Nu mă lăsa să-mi fie dor”. Lângă ”Cargo” au evoluat și bistrițenii de la formația ”Prefix 990”, cât și trupele EMP și GIS.

Remarcăm prezența în ambele zile – a primarului european al Bistriței – ing. Ovidiu Teodor Crețu.

Evenimentul cultural – Gala Bistrița Rock – ediția a II-a – 8-9 august 2015 – a fost organizat de Primăria municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” – și a reprezentat o reușită artistică și muzicală pentru rockerii bistrițeni.

Alexandru Cristian Miloș