PLOAIA NU A REUȘIT SĂ ”ÎNCURCE” RITMUL, DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DANSULUI !

Inapoi la stiri

PLOAIA NU A REUȘIT SĂ ”ÎNCURCE” RITMUL, DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DANSULUI !

Ziua Internațională a Dansului a fost marcată și la Bistrița!

În inițiativa și organizarea Centrul Cultural Municipal "George Coșbuc" - prin Ansamblul de dansuri moderne și internaționale "D-Fantasy" – a avut loc, miercuri 29 aprilie pe pietonalul ”Liviu Rebreanu”, un excelent program artistic realizat cu ocazia zilei internaționale a dansului.

Deși vremea nu a fost de partea organizatorilor, ieri pe pietonalul ”Liviu Rebreanu” au răspuns prezent atât cele mai importante  şcoli de dans din Bistrița - ”Sparkle Cheers”,  ”Junior Cheers”, ”Dance Star Academy”, ”Mini ReBorn”, ”ReBorn To Dance” și ”D-Fantasy Bistrița” - cât şi iubitori ai dansului care au venit pentru a marca acest deosebit eveniment.

În finalul programului atât membrii şcolilor de dans cât și şi iubitorii dansului, prezenți la manifestare,  au acaparat în mai puțin de câteva minute o parte bună din zona pietonală - de lângă scena mare – marcând momentul printr-un impresionant flash-mob.

Vă mulțumim și vă felicităm pentru inițiativa organizării acestui inedit eveniment - în special doamnei Doris Gîța, coregrafa trupei de dansuri moderne și internaționale "D-Fantasy", care a venit cu propunerea de a marca și la Bistrița Ziua Internațională a Dansului -