LUNI, 1 DECEMBRIE, ”MAGIC SHOW” VA FASCINA PUBLICUL LA TEATRUL DE VARĂ !

Inapoi la stiri

LUNI, 1 DECEMBRIE, ”MAGIC SHOW” VA FASCINA PUBLICUL LA TEATRUL DE VARĂ !

Magicianul Andrei Teaşcă, alături de Ştefania Bănică, Cristina Strecopîtov şi Emil Drăgan vor purta spectatorii într-o incursiune de neuitat în arta iluzionismului printr-o suită de momente incitante şi uimitoare, selectate din spectacolele realizate până în prezent de Teatrul de Magie: Magic Show.

Show-ul a impresionat şi impresionează prin momente de magie generală, close-up, mentalism, magie de scenă şi iluzii, îmbinate cu muzică, comedie şi interacţiuni cu publicul.

Acest spectacol de mentalism este unul interactiv și dinamic în care momentele dramatice vor alterna cu cele comice, toate având ca numitor comun misterul artei magiei și uimirea spectatorilor în fața lucrurilor aparent imposibile.

Mentalismul este o categorie a iluzionismului care imită citirea gândurilor, predicția, controlul minții, telepatia, telechinezia, percepția extrasenzorială și orice alt efect aparent imposibil care ține de mintea umană. Tehnicile folosite pentru a crea aceste efecte sunt: sugestia, hipnoza, programare neuro-lingvistică, citirea limbajului corpului și a micro-semnalelor, distragerea atenției, prezentarea teatrală și nu în ultimul rând manipularea iluzionistului clasic.

Nu uitați, abonamentele pentru întreaga perioadă a Festivalului de Teatru și Literatură se pot găsi la sediul Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” (Str. Liviu Rebreanu, Nr.23), prețul unui abonament fiind de 20 de lei.