PRIMA EDIȚIE OKTOBERFEST, UN REAL SUCCES !

Inapoi la stiri

PRIMA EDIȚIE OKTOBERFEST, UN REAL SUCCES !

Bistrițenii au venit în număr mare pe pietonalul ”Liviu Rebreanu” și în a treia zi de Oktoberfest - eveniment organizat de Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” cu sprijinul Primăriei Bistrița - și s-au putut bucura de noi concursuri de băut bere și aruncat butoiul, spectacole de fanfară și de dansuri oferite de ansamblurile Centrului Cultural Municipal și recitaluri, seara fiind programate concertele formațiilor ”Prefix 990” și ”Bere Gratis”.

Programul artistic al zilei de duminică a început în nota deja obișnuită, fiind deschis de Teatrul „Alexandru Misiuga” și continuat de îndrăgiţii artişti maghiari din Csorvas, cu muzică de fanfară şi cu dansurile majoretelor din acelaşi oraş. Ansamblurile Centrului Cultural Municipal, ”Cununa de pe Someş” şi ”D'Fantasy”, au urcat pe scena de pe pietonal după ora 17:00,  în aplauzele spectatorilor.

Seria ultimelor concerte de la Oktoberfest 2014, a fost deschisă de formația etalon a bistriței ”Prefix 990”, compusă din Doru Biriş – voce, chitară, Bogdan Dănilă – chitară, voce, Radu Tofan – clape, Ovidiu Moldovan – chitară bass şi Ioan Spătaru – tobe.

Festivalul berii s-a încheiat, aseară, cu un recital de zile mari al trupei ”Bere Gratis” care au încheiat strălucit programul artistic al primei ediții de ”Oktoberfest”. Solistul Mihai Georgescu (Miță) - în formă maximă, dispus să comunice perfect cu publicul - și colegii săi, Marius Bob (chitară), Radu Vaștag (chitară bass), Robert Anghelescu (clape) și Marian Săracu (tobe) cântând piese cunoscute și mult îndrăgite de spectatori ca ”Poveste de oraș”, ”Vino mai aproape”, ”Străzi albastre”, ”La tine aș vrea să vin”, ”Despre mine și ea”, ”Pas în doi”, ”Ultrafete”, etc.